• +18
  • Hadi linçleyin beniiii

Hayır asla böyle bir düşüncem olmad7 olmazda bende kocam benden soğudu mu diye post açtım ama asla demem çok seviyorum çünkü onu. Evliliğe saygısı olan demez zaten senin dediğin şeyi. Öyle bir yazmışsın kş

Ben düşünmüyorum böyle. Herkesin kocası kendisine. Benimkini canı çeken belasını bulur valla hele bi denesin 😠

SinirliBaykus hayır tabii ki. Aksine o kadınlar için sevinirim. Benim partnerim kötü olsaydı eğer yine milletin kocasını arzulamak yerine çözüm yolu arardım. Böyle düşünmenize üzüldüm. Bunca herkes burda birbirine yardım etti böyle düşünen bir kişi çıktı o da sizsiniz. Acaba sorun sizde mi?

SinirliBaykus senin için fesat bence benimkide öyle osla denir ama milletin kocasıni niye arzulayalim evlerden uzak onlar yüzünden yuvalar yıkılıyor zaten kocasinida bı zevk uğruna beğenmeyen bı zahmet başka kapıya gitsin çuk uğruna 😉

SinirliBaykus bunu yazdığına göre ya erkeksin yada sen buradaki insanların eşlerini arzuluyorsun. Ne kadar iğrenç ve saçma düşünceniz var. Birde NOT: Ben kocişkosumdan memnunum yanlış anlaşılmasın. Her türlü iyiyiz. Eşiyle arası iyi olmayanlara ithafen diyorsun. Ayrıca eşiyle arası kötü olanlardan sanane seni ne ilgilendiriyor. Birde başlık olarak hadi linçleyin beniii yazmışsın. Kafana yazık gerçekten..

SinirliBaykus Neden ki banane kiminse kocasından çok şükür artıklamasıyla eşim yetiyo bana kendi adıma yazıyorum hiç bi zaman böyle bişey arzulamadım☺️

Mrv-111 ee niye yazıyorsun o zaman balımm beni linçleyin dedim diye mi kıyamam kız sana 😂😘

igze0101 aslında bakarsanız aynı kapıya çıkıyor ama 😅 dediğiniz gibi çok da şaapmamak lazıım

Eminim kocan dakika içindr boşalıyor ve sen tavana bakarak buradaki kocaları hayal ediyorsun…..