• +18
  • Hadi linçleyin beniiii

Mrv-111 ee niye yazıyorsun o zaman balımm beni linçleyin dedim diye mi kıyamam kız sana 😂😘

igze0101 aslında bakarsanız aynı kapıya çıkıyor ama 😅 dediğiniz gibi çok da şaapmamak lazıım

Eminim kocan dakika içindr boşalıyor ve sen tavana bakarak buradaki kocaları hayal ediyorsun…..

KidsHarekat eminim şu an kalbindeki fesatlık kibir ve kötülük tavan yapmış sen de laf soktum diye zevkten dört köşe oluyorsundur 😌😂

Momm2260 bencede canım ama birkaç yorumda rastladım keşke benim eşim de böyle olsa. Nerdeee benimkinde böylee. 5 dk da işi bitiritor maalesef keşke oyle olsaydı vs vs cümleleri

SinirliBaykus vardı baska yerde rastladım oyle kadın baskasını kocasıni arzu etmiş guya me dıyım rabbım göruyor. Bn elımden geldıgınce cvp verırım ama oyle herseyı aş acık yazamam eşim ıle alakali he kendımle alakali yazarım ondan. Da. Azcak karı olmaz umarım😂

3 yıl sonra

SinirliBaykus e yuhhh bunu yazdiysan buraya aklından geçmiştir demekki her ne olursa olsun kötüde olsa iyide olsa benden iyisine ozenmem o bilgileri alır eşimle paylaşırım sadece asla öyle bişey aklıma gelmedi kız neler düşünüyonuz 🤯🤮

SinirliBaykus öyle diyince özenmiş yada keşke şunun kocası benim olsaydı diye dusunmuyolardir eminim. imrenme diyebiliriz ona belki oda çok normal. bende olmayan ama almak istediğim bi çantayı başkasında görünce insan imrenir yada çok güzel bi ev gördün imrenirsin ozenmek başka bişey.