• +18
  • Hadi linçleyin beniiii

Kızlar bişey dicem ama darılmaca gücenmece yok.
burda başkalarının kocalarını arzuluyorsunuz değil mi.
yani ben de burada eşini anlatma taraftarı değilim
sırf bu yüzden
misal birinin eşi 5 dk da boşalıyordur diğeri altına yazıyor 1 saat 2 saat sürüyor beni yalıyor yutuyor hızlı köklüyor beni memnun etmeden yataktan kalkmaz kulağıma güzel şeyler söyler vs vsss
şimdi diğer kız ah şunun kocası bende olsa demiyor mu hadi dürüst olun

NOT: Ben kocişkosumdan memnunum yanlış anlaşılmasın. Hertürlü iyiyiz.
Eşiyle arası iyi olmayanlara ithafen..

SinirliBaykus bencede degil yani hadi dedin birsey ustu kapali bali yaz ne bilim yaladi yuttu beni ucurur onu yapmadan birakmaz falan filan nedemmm bacimmm nedemmmm bananeeee diyeee haykirmak geliyor icimden bazen 🤦‍♀️

Hayır asla böyle bir düşüncem olmad7 olmazda bende kocam benden soğudu mu diye post açtım ama asla demem çok seviyorum çünkü onu. Evliliğe saygısı olan demez zaten senin dediğin şeyi. Öyle bir yazmışsın kş

Ben düşünmüyorum böyle. Herkesin kocası kendisine. Benimkini canı çeken belasını bulur valla hele bi denesin 😠

SinirliBaykus hayır tabii ki. Aksine o kadınlar için sevinirim. Benim partnerim kötü olsaydı eğer yine milletin kocasını arzulamak yerine çözüm yolu arardım. Böyle düşünmenize üzüldüm. Bunca herkes burda birbirine yardım etti böyle düşünen bir kişi çıktı o da sizsiniz. Acaba sorun sizde mi?

SinirliBaykus senin için fesat bence benimkide öyle osla denir ama milletin kocasıni niye arzulayalim evlerden uzak onlar yüzünden yuvalar yıkılıyor zaten kocasinida bı zevk uğruna beğenmeyen bı zahmet başka kapıya gitsin çuk uğruna 😉

SinirliBaykus bunu yazdığına göre ya erkeksin yada sen buradaki insanların eşlerini arzuluyorsun. Ne kadar iğrenç ve saçma düşünceniz var. Birde NOT: Ben kocişkosumdan memnunum yanlış anlaşılmasın. Her türlü iyiyiz. Eşiyle arası iyi olmayanlara ithafen diyorsun. Ayrıca eşiyle arası kötü olanlardan sanane seni ne ilgilendiriyor. Birde başlık olarak hadi linçleyin beniii yazmışsın. Kafana yazık gerçekten..

SinirliBaykus Neden ki banane kiminse kocasından çok şükür artıklamasıyla eşim yetiyo bana kendi adıma yazıyorum hiç bi zaman böyle bişey arzulamadım☺️