perimasali802_ @kizatasozu

Şimdi ben listeyi size biraz anlatayım 😂
Ben kahvaltıda yumurtayı ya haşladım ya da menemen yaptım eğer omlet yapacak olursam zeytinyağı kullanarak pişirdim mecburen ama menemen yağsız çokta güzel oluyormuş farketmiyorsunuz bile yağsız olduğunu 🌹
Listede yazan light ürünlere aldanmayın hangi peyniri isterseniz onu yiyebilirsiniz ve zeytinde klasik normal zeytin olabilir ben hiç kasmadım bu konuda 😅 (1 dilim peynir işaret ve orta parmak genişliği ve uzunluğunda aynı zamanda kalınlığı da parmak kalınlığında oluyor bu arada) 🌹
Ekmek olarak bimdeki lacivert tam buğday ekmeğini kullandım uzun süre taze kalıyor hemen bayatlamıyor tavsiye ederim tadı da güzel 🌹
Pancar bildiğimiz klasik mor pancar onun tam bir tanesini dilimliyoruz limon sıkıp yiyoruz aşırı tok tutuyor ve ödem atma zayıflama gibi büyük bir rolü var ama 1 hafta bittikten sonra tüketmiyorsunuz 🌹
Çaylar tabii ki şekersiz 🌹
11:30 a yazdığı şey tam olarak süt artırımı için 🥹🥹 diğer listelerimde anne çayı olarak yazmıştı doktorum hatta hepsini kaynar suya koyuyorsunuz tıpkı yeşil çay gibi yani french press varsa onunla daha rahat demlersiniz yoksa normal bir şeyde demleyin sonra süzerek bardağa alın 🌹
Öğlen yemeğinde tavuk yapacaksanız özellikle göğüs kullanın protein açısından zengin olduğu için mesela ben tavuğu haşlayıp didikliyordum sonra nohutlu salata yapıp üzerine tavuğu ekleyerek tüketiyordum bu bir örnek olsun sizin için 🌹
14:00 de %80 kakaolu dediği bitter çikolata bimde satılıyor oradan bulabilirsiniz bitter sevmiyorsanız bimde şekersiz sütlü de satılıyor o da olabilir tercih sizin ama bitter daha iyi bir tercih olur (%80 acı oluyor bu arada) 🌹
16:00 da mutlaka kefir tüketin süt üretimi için özellikle yazdı kesinlikle meyveli olmaz sade olması lazım eğer tadı hoşunuza gitmezse ben içim marka kullanıyordum tadı tıpkı ayran gibi hiçbir farkı yok 🌹
Akşam yemeğini de dilediğiniz gibi yapın eğer öğlen yemeği tüketmezseniz akşam yemeğini etli yaparak yiyebilirsiniz 🌹
Çorba olarak size detoks çorbası önerebilirim kırmızı mercimek ve kabaktan yapılıyor tadı mercimek çorbası gibi oluyor kabak detoks çorbası yazarak YouTube dan bulabilirsiniz 🌹
Tarçınlı sütünüzü mutlaka için 🌹🌹🌹