perimasali802_ ladymomm anladım canim ama göbek gözüme batıyor kime sorsam bu göbek gitmez ancak ameliyat olur diye 🥺
ladymomm perimasali802_ şimdi bilemedim ki göbeğin nasıl yumuşak mı sarktı mı doğumun nasıl oldu ya da onu bilmiyorum
ladymomm perimasali802_ insanlar anca olumsuz yorum yapmaya gelince ortaya çıkar zaten moral motivasyon olunca konu yoklar manyaklar yaaa
perimasali802_ ladymomm üç tane normal doğum var benim, sarkık değil göbek kismi top gibi kalin bı parmak kadar var yani
perimasali802_ ladymomm cikma sana atayım bakalım sen ne diyon ona göre ben diyetisyen e gideyim olurmu
enerciiiii ladymomm öyle şeyler yazma ne için yazdığının önemi yok galiba sistem algılayıp a…. verebiliyor 😚😚😚
ladymomm perimasali802_ göbek deliği altında mı o bende de var sen at yine de bir bakayım ne demek istiyorsun
askola kizatasozu ben yapmm gün boyu ilk çok zor ilur ve benim bebeğim var onla ilgilen yedir içir faln derkene suylaa gün boyu halsiz bitkin hiç olmaz biraz mantıklı şekilde olsa yine neyse cnm olmaz öyle diyet benim için sen kaç kilo verdin peki
askola ladymomm ben bı deneyim bu diyeti bakalım insalhh kilo veririm bide duyun var onun icn istegime göre elbise almak istiyorum 2 ayda 20 kilo vermek istemiyorum tabi mümkünse 😒
ladymomm perimasali802_ şimdi senin bebekte olduğu için az daha sabredeceksin Leslie ile gittiği kadar