newmommy_ ladymomm evet erken saatlerde yersen hicbir sey olmaz bebegim ama oncesinde biraz uzak durmak sart🥹
ladymomm newmommy_ aynen en azından birisi gelip gitmeyene kadar öyle şeylerden uzak durmak 🙅🏻♀️🙅🏻♀️ mecburen birisi gelince hazırlık yapıyorsun o gün ne piştiyse onu yiyorsun ama onları da ben ona göre ayarlarım 🤩🤩🤩
ladymomm Moonlight_ birara sadece kardiyo yapıyordum yine yememe dikkat ediyordum ama bir türlü o kadar uğraşa gitmedi biliyor musun 40-50 dk sürüyordum birde 2 ayda 4 kg verebilmiştim sadece
Moonlight_ ladymomm bilmiyorumm balimm dünkü sinir stress mideme vurdu galiba hala daha bisey yiyemedim yemek kelimesini duyunca kötü oluyorum 😬
ladymomm Moonlight_ ayy onu ben yaşayınca hemen yemeğe vuruyorum kendimi keşkee bana da gelse şu mide bulantısı iştahsızlık 😂😂😂
enerciiiii Nereye kayboldunuz sizde leslie yaparken bu kadar terleyip yoruluyor musunuz termal tayt giydim bide acayip terletti mahvoldum el ayağım titriyor şimdi yapcam kahvaltımı @perimasali802_ @ladymomm @Zamansiz_
perimasali802_ enerciiiii evet bndede çok oluyor,demmeki baya etkili bnde eşimle çay içtim cevizle birlikte kalkip Leslie yapip akşam yemeği yapacam
ladymomm Zamansiz_ hayır yaaaa hiç öyle olur mu sen birde çocuklarına da örnek oluyorsun bu şekilde 🥲 içme bence bırakabilmek senin elinde hem ben kadın gibi zarıf bir varlığa öyle kötü şeyler yakıştıramıyorum sen neden kendine yakıştırıyorsun içme boşver
enerciiiii Zamansiz_ ay ne harika kız elim ayağım titriyor yemek yiyemiyorum şu an sksjsj o kadarvterledim yoruldum ki leslie bu kadar yorucu ya yapan var mı
enerciiiii kahvaltım yeşillik olarak sadece marul ve maydanoz yiyebiliyorum ben diğerlerini sevmiyorum kabul mü 🤣🤣
Zamansiz_ enerciiiii harika bi tabakkk💃🏻💃🏻 sevdigin seyleri yapman daha guzel yeni kahvalti yaptim deme🥲
ladymomm enerciiiii maydanoz varsa mük daha ne olsun 👌semizotu seviyorsan hem kahvaltıya hem akşam salataya eklesene o da lezzetli yapıyor göbek semizotu dereotu maydanoz karıştır sabah kahvaltısında üzerine de yumurtaları koy bak nasıl yiyorsun 😍😍😍
enerciiiii Zamansiz_ napim askim uyandihim da ogleydi zaten aklım kalmasın diye ilk namaz kıldım sonra ev işleri kahve spor duş kahvaltı sjsjsjsj
Zamansiz_ enerciiiii 🥲 umarim bu gune ozeldir bu kadar gecikmesi ne kadar erken o kadar iyi metebolizmanin calismasi icin yiyecege ihtiyaci var 🥲😮💨