ladymomm Zamansiz_ hayır yaaaa hiç öyle olur mu sen birde çocuklarına da örnek oluyorsun bu şekilde 🥲 içme bence bırakabilmek senin elinde hem ben kadın gibi zarıf bir varlığa öyle kötü şeyler yakıştıramıyorum sen neden kendine yakıştırıyorsun içme boşver
enerciiiii Zamansiz_ ay ne harika kız elim ayağım titriyor yemek yiyemiyorum şu an sksjsj o kadarvterledim yoruldum ki leslie bu kadar yorucu ya yapan var mı
enerciiiii kahvaltım yeşillik olarak sadece marul ve maydanoz yiyebiliyorum ben diğerlerini sevmiyorum kabul mü 🤣🤣
Zamansiz_ enerciiiii harika bi tabakkk💃🏻💃🏻 sevdigin seyleri yapman daha guzel yeni kahvalti yaptim deme🥲
ladymomm enerciiiii maydanoz varsa mük daha ne olsun 👌semizotu seviyorsan hem kahvaltıya hem akşam salataya eklesene o da lezzetli yapıyor göbek semizotu dereotu maydanoz karıştır sabah kahvaltısında üzerine de yumurtaları koy bak nasıl yiyorsun 😍😍😍
enerciiiii Zamansiz_ napim askim uyandihim da ogleydi zaten aklım kalmasın diye ilk namaz kıldım sonra ev işleri kahve spor duş kahvaltı sjsjsjsj
Zamansiz_ enerciiiii 🥲 umarim bu gune ozeldir bu kadar gecikmesi ne kadar erken o kadar iyi metebolizmanin calismasi icin yiyecege ihtiyaci var 🥲😮💨
enerciiiii Zamansiz_ yok kız alakası yok bence erken kahvaltı yaparsam gene acıkırım ben benim icin ne kadar geç o kadar iyi ben alınan kolariyi önemsiyorum spor da yapıyorum ne istiyonuz benden ya biri çok yemişsin diye ki bu @ladymomm 😀😀 sen böyle diyon cikicam bak gruptan
Moonlight_ @Zamansiz_ @ladymomm @perimasali802_ @enerciiiii Bende kendimi disariya attim henüz kahvalti yapamadim 🤣
Moonlight_ enerciiiii ah yakin olsak cikardik beraberr ben her gün cikmaya calisiyorum halim olmasa bile biseyi bahane ediyorum mesela bakiyorum yeni ürünler gelmismi ruj oje krem cart curt sonra bi tane seciOrum onu almaya gidiyorum 🤣🤣🤣