enerciiiii Moonlight_ tek oraya çalışmıyorum ya sadece 2 mile leslie yapıyorum onslh faydasını görürüm
Moonlight_ enerciiiii hayir tek leslie yetersiz onun icin o bölgelere uygun egzersizler bul youtubedan leslie + o egzersizi yap askim
Moonlight_ @“enerciiiii”#p1208113 kiz gider onlarrr oraya daha cok agirlik ver disiplinli ol her gün calis bide yakan kremlernden sür cek taytini yap sporunu oh misss 🤌🏻
enerciiiii Moonlight_ aklıma geldi aslinda ama üşendim bu haftayı leslie ile kapatacam haftaya inslh çünkü leslie beni aşırı yoruyor ve 18 aylik kızım var durmuyor
Moonlight_ enerciiiii insallah ve masallah ile olmuyor askim kalkip yapacaksin of vah demeden. Veee yaparken agri aci hissedeceksin zorlanacaksin yani öyle hissetmezsen olmaz o his biseylerin dogru gittigine isaret
enerciiiii Moonlight_ ya ben spor yaparken böbreğim ağrıyor ayak bileklerim burkulmus gibi ağrıyor diz kapaklarimdan katır kütür sesler geliyor hani spor sonrası ağrı olur ya öyle değil yaparken ağrıyor
newmommy_ enerciiiii nabzini yukseltmicek sporlar yapmayi denesen belki hafif tempolu bir yuruyus gibi canim
Moonlight_ enerciiiii öyle kendini zorlama askim yaparken yanmasi lazim tek öyle o sekilde degil hafiften basla alismak icin bide isinmadan egzersiz yapma
newmommy_ @ladymomm sabah 40 dk leslie yaptim simdi de 4bin adim yurudum aksama da kolu iki set yaptim mi spor isi tamamdir💪🏼
ladymomm newmommy_ ohhhh missin vallahi bende şimdi spora başlayacağım kol videosunu yapıp bitireceğim bakalım başlamak nasip olursa tabii 😂😂😂
enerciiiii newmommy_ yürüyüş yapamam dışarı çıkmıyorum en hafifi leslie değil mi ay bu ara kardiyo yapıyordum Aman Allahim
newmommy_ enerciiiii yani evet yuruyusten sonra leslie o zaman leslienin 15 dk lik videolarindan baslayabilirsin