enerciiiii ladymomm ne bilim o da yasak sandım sjsjsjsj pazardan geldim yorgunum Bi kahve sigara yapayım dedim
ladymomm Susunbebekuyuyo ben onu genelde salçalı yemeğin yanına eğer bulgur pilavı yaparsam ona göre yapıyorum salçalıysa şehriyeli ya da sade yapıyorum yemeğimde salça yoksa sebzeli domates soslu yapıyorum ama genelde ben yemeklerde salça pek kullanmam zaten domates sos yapıyorum onu kulllanıyorum 🤣🤣🤣
perimasali802_ ladymomm Leslie yaptım arada eşim geldi açım diye yemeğe girişti yarıda bıraktım yemek yedik 😂 şimdi etrafı toplayim tekrar basliycam,
enerciiiii perimasali802_ zıkkım iç 😅😅😅 şaka yapıyorum askim da niye içtin kız ben kahve olmaz belki diye 3 gündür dibek içmiyorum sjsjsjsjsj
Zamansiz_ perimasali802_ ay beni duymus gibisin demin esime buz gibi bi kola olsa nasil giderdi zero ic dedi yok tarti gunumden sonra dedim 🥲☹️🦦
zeytep ladymomm ben sağlık koçu ile ilerleyeceğim canım, uyku düzenim, yeme alışkınlıklarım, sıvı ve katı sağlıklı öğünler olarak pazartesiden başlayacağım☺️
enerciiiii perimasali802_ ay bilmiyorum yazdıktan sonra da gecmedi görünürde birsey yoktu ama içten hissediyordum elimin ayağımın tirrwdihini
ladymomm newmommy_ senin yolun uzun daha demek ki ama gidecek bir şekilde bende bir dönem 20 kg vermiştim hamile kilomu 🥲🥲🥲 gidiyor azim edince 4 ayda 12 kilo gitmişti şimdi hala şu 7 8 kiloyla savaşıyorum
Zamansiz_ enerciiiii kiz ic olur biye olmasin gunde 1 tane gom normal kahveye gore sekerli ama olsundu
enerciiiii Zamansiz_ ben normalde ona da şeker atıyordum da atmadım o ufak çikolatayı yedim sadece ne bilim cano ya kilo vermek istiyorum dipçik gibi olmak istiyorum sjsjsjsns