ladymomm enerciiiii maydanoz varsa mük daha ne olsun 👌semizotu seviyorsan hem kahvaltıya hem akşam salataya eklesene o da lezzetli yapıyor göbek semizotu dereotu maydanoz karıştır sabah kahvaltısında üzerine de yumurtaları koy bak nasıl yiyorsun 😍😍😍
enerciiiii perimasali802_ ay bilmiyorum yazdıktan sonra da gecmedi görünürde birsey yoktu ama içten hissediyordum elimin ayağımın tirrwdihini
ladymomm enerciiiii hiçbir yere kaçamazsın bebek 💃💃💃 ama 1 en kötü 2 ye doğru yap kahvaltını 3 de çok geç
ladymomm newmommy_ ohhhh missin vallahi bende şimdi spora başlayacağım kol videosunu yapıp bitireceğim bakalım başlamak nasip olursa tabii 😂😂😂
zeytep ladymomm ben sağlık koçu ile ilerleyeceğim canım, uyku düzenim, yeme alışkınlıklarım, sıvı ve katı sağlıklı öğünler olarak pazartesiden başlayacağım☺️
enerciiiii ladymomm ne bilim o da yasak sandım sjsjsjsj pazardan geldim yorgunum Bi kahve sigara yapayım dedim
ladymomm Susunbebekuyuyo ben onu genelde salçalı yemeğin yanına eğer bulgur pilavı yaparsam ona göre yapıyorum salçalıysa şehriyeli ya da sade yapıyorum yemeğimde salça yoksa sebzeli domates soslu yapıyorum ama genelde ben yemeklerde salça pek kullanmam zaten domates sos yapıyorum onu kulllanıyorum 🤣🤣🤣