ladymomm Bubenimoykumm ayy ben birara 19 ve 20 den çıkamıyordum sjjdjdks yaşım olmuş 24 ben o ara hala 20 diyesim geliyordu zjjxkdls şu an yeni 26 oldum ama sorsan 19 um 😂😂😂
Bubenimoykumm ladymomm bende 30a girdiğim günden sonrasını saymıyorum. En güzel yaşındasın ne güzel kıymetini bil dolu dolu yaşa 🥰
ladymomm Bubenimoykumm ayy bu ben mi sjxjkdlşjkl sütlü tatlılara zaafım var özellikle bu yüzden evde tatlı yapmıyorum yoksa kahvaltımı bile tatlı ile yapabilirim 😂😂😂 sende şey yap bim de şekersiz çikolata var aynı şekerli gibi tadı ondan tüket istediğinde
ladymomm perimasali802_ ne özrü aşkoo saçmalama 😂😂 istesem kendim yapabilirim anam öğretti sağolsun djdkkdldjkl
kizatasozu kizatasozu bu arada 59 20. İle başladım 1 hafta tartıyı kaldırıcam haftaya bugün tartilalimmm
Bubenimoykumm perimasali802_ seni ona benzetmedim canım onunda yaşı benim gibi galiba dedim yanlş hatırlamıyorsam yaş muhabbeti yapmştk onunla
etoile Bubenimoykumm kız niye aklında ben kalmışım. Senle yaş muhabbeti yapmadık hiç. Yaş sorulunca ben topukkkk😂😂😂
ladymomm kizatasozu bende not ettim 📝 haftaya pazartesi sabah uyanır uyanmaz tartılıp buraya koşuyoruz 🏃♀️
newmommy_ ladymomm kahve isi tamam bir saate avokadolari bir yumurtali yesillikli kahvalti yapilacak💪🏼
Bubenimoykumm Zamansiz_ ya aslında benim mekik falan yapmam lazım. Ama iki çocuk bütün gün yoruyor zaten bide yatıp kendımı yoramam orda uykuya kalırım ssjhjksj