enerciiiii perimasali802_ ay bilmiyorum yazdıktan sonra da gecmedi görünürde birsey yoktu ama içten hissediyordum elimin ayağımın tirrwdihini
ladymomm newmommy_ senin yolun uzun daha demek ki ama gidecek bir şekilde bende bir dönem 20 kg vermiştim hamile kilomu 🥲🥲🥲 gidiyor azim edince 4 ayda 12 kilo gitmişti şimdi hala şu 7 8 kiloyla savaşıyorum
enerciiiii ladymomm ne bilim o da yasak sandım sjsjsjsj pazardan geldim yorgunum Bi kahve sigara yapayım dedim
enerciiiii perimasali802_ zıkkım iç 😅😅😅 şaka yapıyorum askim da niye içtin kız ben kahve olmaz belki diye 3 gündür dibek içmiyorum sjsjsjsjsj
Zamansiz_ enerciiiii kiz ic olur biye olmasin gunde 1 tane gom normal kahveye gore sekerli ama olsundu
enerciiiii Zamansiz_ ben normalde ona da şeker atıyordum da atmadım o ufak çikolatayı yedim sadece ne bilim cano ya kilo vermek istiyorum dipçik gibi olmak istiyorum sjsjsjsns
Zamansiz_ perimasali802_ ay beni duymus gibisin demin esime buz gibi bi kola olsa nasil giderdi zero ic dedi yok tarti gunumden sonra dedim 🥲☹️🦦
kizatasozu perimasali802_ ben daha görmedim uygulamaya göre bugün olmam gerekiyordu ama hiç belirtide yok
perimasali802_ Zamansiz_ çay icerken eşim sigara istedi baktım cebinde çekirdek,ay nasil istedim, vijdansiz dedim getirme eve dedim 🤣