newmommy_ perimasali802_ yaa muslu bi arkadasim var kurtceleri biraz farkli bizimkinden ama siveleri cok tatli😌
newmommy_ enerciiiii yok yok yok sen unut bunu boyle bisey denilmedi enerciiii evet lezzet bollasan kiyafetlerde😍
enerciiiii newmommy_ dimi istediğini yersen istediğini giyemezsin sjsbshsbs ben Allaha yemin ediyorum ki yersem günah diye yemiyim sjsns snjs ama canım çekti valla lütfen söylemeyin böyle şeyler bu konu da ciddiyim
enerciiiii newmommy_ aynen sjsjsj bZi şeyler kurtce söylenince daha güzel geliyor insan a anlamazsınız diye yazmiyordum bundan sonra yazarım Alahtan öğrendik sjsnsb
enerciiiii abasiyanik aynen bende diyorum zaten bak konuşursam kavga ederiz diye shsjsnsn böyle bari kavga etmiyoruz sjsbsb
kleopatranizzz perimasali802_ Aşk olsun koskoca mısır kraliçesiyle böyle mi konuşulur hiç yakışıyor mu fjfjfj
perimasali802_ abasiyanik ez we pir gelek hezdikim ji vi evare hu her hebin ♥️ @newmommy_ @Zamansiz_ @enerciiiii @
enerciiiii kleopatranizzz hep Türkçe konuşuyorum çünkü sadece kaynanalarım bilmiyor onlar Türkçe anlıyorlar konhsamiyirlsr ben kurtce anlıyorum konuşabiliyorum ama konuşmuyorum bilmediğimi söylüyorum sjsbsbsb