perimasali802_ abasiyanik ez we pir gelek hezdikim ji vi evare hu her hebin ♥️ @newmommy_ @Zamansiz_ @enerciiiii @
enerciiiii newmommy_ dimi istediğini yersen istediğini giyemezsin sjsbshsbs ben Allaha yemin ediyorum ki yersem günah diye yemiyim sjsns snjs ama canım çekti valla lütfen söylemeyin böyle şeyler bu konu da ciddiyim
enerciiiii kleopatranizzz hep Türkçe konuşuyorum çünkü sadece kaynanalarım bilmiyor onlar Türkçe anlıyorlar konhsamiyirlsr ben kurtce anlıyorum konuşabiliyorum ama konuşmuyorum bilmediğimi söylüyorum sjsbsbsb
enerciiiii abasiyanik aynen bende diyorum zaten bak konuşursam kavga ederiz diye shsjsnsn böyle bari kavga etmiyoruz sjsbsb
perimasali802_ abasiyanik evet Kürtçe dili farklı her yörenin farklı dili var ama sorsan hepsi Kürt ♥️
enerciiiii abasiyanik evet bixim buraya göre adiyamanlilarin ki Şırnak tarağı falan farklı ama onların kurtcesi has olan bizimki zazaya kaçıyor biraz
Zamansiz_ perimasali802_ kizimla oglumu severken tu range dilemini diye severim 🥹🥹 cagnim cocuklarim taam yeter uyanmasinlar 😂😂
enerciiiii perimasali802_ keçe ma tu ruhemıni rındamı şirinamı tu kiymetami bizani bı merete ver dibe tera sjsjsjjs