Zamansiz_ perimasali802_ hahah 😂😂 gozlerini kapa ve orayi terket😂 ayrica cok kilomda yokmus ha boyun kac
perimasali802_ Zamansiz_ gobek olmasa tam, afedersin göbek deligin olduğu yer varya orayi avucunla topla o kadar yani o gitse tamm 🤣
ladymomm newmommy_ birde her öğüne eşlik ediyor kahvaltıya 5 çayına akşama 😂😂 aaaaa online kampa mı girdin
newmommy_ ladymomm evet vallahi cok kullanisli cok seviyorum bu takimi😍 evet guzelim online kamp. Baya etkisini gorenler var biraz zor ala dayaniyorum cok sukur sonuc beni heyecanlandiriyor🥰❤️
perimasali802_ Zamansiz_ yok ama orayı kafaya takıyorum jartiyer falan giyince 🙈 eşimin tutup yapamasi ona inat gidecek 🔥🤣
ladymomm newmommy_ teşekkür ederim aşkım sende çok güzel ve istikrarlı gidiyorsun vallahi şahanesin 🥰🥰💃💃 veee şahaneyiz 🥹🥹😍
newmommy_ ladymomm evet hepimiz sahaneyizz sayenizde motivasyonum tavan🥳🥳 @perimasali802_ @enerciiiii 🥰🥰🥰
enerciiiii Ben daha kahvaltı yapmadım neyseki sporu erkenden hallettim bugün onun rahatlığı var üstümde
ladymomm Zamansiz_ bir gün seninle şu beslenmeni ve gün içinde ne yaptığını konuşalım en güzel şekilde verim almanı istiyorum çünkü 🥹🥰