ladymomm kizatasozu aşkım sağlıklı sonuçta niye canını sıkıyorsun ama yediğin için en az 1,5 saat sonra spor yapman lazım. Bugün 3 öğün yapmış gibi düşün yine 1 gibi kahvaltını yaparsın aynı saatte hiçbir şey olmaz tabii yapmadıysan
ladymomm Moonlight_ bana da iyi gelir inşaallah yaaaa bu günü saymazsak son 1 gün kaldı tartıya 🙈 acayip merak ediyorum 🥹🥹
Moonlight_ ladymomm askim temmuzda kilo alcam demedim yicem dedim belki yerim ve kilo almam (bir umut) 🤣🤣🤣🤣
ladymomm Moonlight_ işte yerden kilo alacaksın ahaha ondan öyle dedim zjjdkdls şaka şaka almazsın umarım bir dene sen 😂😂😂
Zamansiz_ ladymomm hayir harika gidiyorum dun nasil o kadar yuksek ciktim anlamadim gecen cumartsiden bugune 800 gitmis🥹 evet az ama benim icin o kadarda kotu degil acaip zor kilo veren biriyim her hafta bu kadar gitsin amin🥹
ladymomm Zamansiz_ bence güzel gitmiş 200 daha gitse 1 kilo olacak aşkım inşaallah her hafta 1 kilo verir onun altına düşmeden devam edersin 1 ayda 4 kilo bile çok iyi olur 🥹
kizatasozu perimasali802_ sağol cnm baton kalibim olmadigi için borcamda yaptım o yüzden ince gorunuyir ama kabardı baya adı tahinli ekmek tadida güzel tavsiye ederim
kizatasozu Zamansiz_ yani bilmiyirum ki sabahları çok guzel gidiyor akşamları bisiler oluyo bana ufff
perimasali802_ kizatasozu erken saate yiyoruz üstüne bide kocalar birşeyler istiyor e hâliyle insanız dayanamıyoruz 😏
Zamansiz_ kizatasozu ha sen tam iyi gidemedin mi yani🥲 orayi anlamadim duzenli devam ettiysen tartiya cok takilma eminsen