perimasali802_ Zamansiz_ bndede çok şişme oluyor adet oldum ama sorun var bnde leke gibi geliyor sali günü doktora gidecem bakalım
Moonlight_ ladymomm askim ben 8 ay full sürdürmüstüm spor ve saglikli beslenme bu 8 ayda sIkilasmistim az ama yinede olan selülitlerimden kurtulmustum göbek dümdüzdü yani tam istedigim yere gelmistim ama sonra hamile kaldim🤣
ladymomm Moonlight_ ah şu hamilelik 🤰 neden hep olan değişimler bu kadınlara oluyor erkekler yapsın yapsın kadınlar çilesini çeksin 😂😂😂
perimasali802_ Zamansiz_ sanmıyorum canım üç aydır doğum yaptım bu dört keredir adet oluyorum tuhaf olan renki ve akıntısı
Zamansiz_ perimasali802_ yaa gitmedin mi hic benimkilerde daha duzene girmedi bu ayda ikinci kezdir geliyorlar
Moonlight_ perimasali802_ sagol askim🤭 haahaha benim parmaklar kesilmedigi zaman sasirmak lazim aslinda 🤣🤣🤣
enerciiiii kizatasozu yapmadım tabi ki sonu a geldim vazgeçer miyim ama karnımda ağrı var umarım spiral yuksri doğru kalmamıştır umarım açlık agrisidir
ladymomm perimasali802_ şu an o tabağı canım öyle bir çekti kiiiiiiğğğ anlatamam sana a🥲🥲🥲😍 yumurtalı ıspanağa bayılırım genelde ben kahvaltıya yaparım onu 🫠🫠 spordan yeni çıktım bende pertim ajjdjdklsls afiyet olsun sana aşkım çok güzel duruyor her şey. Yoğurttan da tekrar al ye baharat at istersen üzerine 🥹💃
perimasali802_ ladymomm o yüzden pek atmak istemiyorum 🥺bn yazana küçük hırsızım bitirdi 😁bnde biraz işlerim var ondan sonra Leslie yapacam 🤦 ya sanki kilomu aldım ne karnim sanki şişmiş gibi bugün 🤷yada adetim ondanmi 😥
ladymomm Kızlar ben bildirimlerin hepsine sonra döncem girmiş bana yazmamış demeyin olur mu 🥹🥹 yemek hazırlamam lazım kocamın yemeği hazır ama bana yemek yok 🥲🥲🥲