zeytep ladymomm benim kocamda diyete dair bir şey yok işte sporda yok sjsjs ondan ben kaynıyorum arada🤣
perimasali802_ akşam yemeği yeniliyor Sabahı limonlu su içildi, kahvaltı yaptım Ara öğün olarak rezene, çay ve ceviz yedim, Leslie yapildi yemekten sonra yürüyüş olacak yağmur yagmazsa 😂lady yemek yerken yazıyorum ben yazana kadar oğlum yogrudumu yedi 🤣
Zamansiz_ perimasali802_ yaa benim simdilik istahim yok 5 bucuk gibi yerim belki bende afiyet olsun canimcimmmm
ladymomm perimasali802_ şu an o tabağı canım öyle bir çekti kiiiiiiğğğ anlatamam sana a🥲🥲🥲😍 yumurtalı ıspanağa bayılırım genelde ben kahvaltıya yaparım onu 🫠🫠 spordan yeni çıktım bende pertim ajjdjdklsls afiyet olsun sana aşkım çok güzel duruyor her şey. Yoğurttan da tekrar al ye baharat at istersen üzerine 🥹💃
Zamansiz_ Kizlar adetlerim bugun geldi sabahta tartilmistim 800 vermisim dedim adetler sizde ne kadar yansiyor tartida🤔🦦
perimasali802_ Zamansiz_ bndede çok şişme oluyor adet oldum ama sorun var bnde leke gibi geliyor sali günü doktora gidecem bakalım
Moonlight_ ladymomm askim ben 8 ay full sürdürmüstüm spor ve saglikli beslenme bu 8 ayda sIkilasmistim az ama yinede olan selülitlerimden kurtulmustum göbek dümdüzdü yani tam istedigim yere gelmistim ama sonra hamile kaldim🤣
ladymomm Moonlight_ ah şu hamilelik 🤰 neden hep olan değişimler bu kadınlara oluyor erkekler yapsın yapsın kadınlar çilesini çeksin 😂😂😂
perimasali802_ Zamansiz_ sanmıyorum canım üç aydır doğum yaptım bu dört keredir adet oluyorum tuhaf olan renki ve akıntısı