perimasali802_
Kaynanamlara gittim kaynanam yemegi hazirladi falan bana dedi sende salatayi yap (cok güzel yaparim incecik dograrim herseyi lezzetide mikemmel olur övünmek gibi olmasinda ahahahah😂😂)
Mutfaga gectim marullari dogruyorum o sira sol orta parmagimi derinden kestim yani tam tirnagin dibinden (ben böyle seye asla dayanamam kesik kan falan göremem elim ayagim bosalir bayilma derecesine gelirim baskasi bile kesse bakamam yani) nasil kaniyor nasil aciyor anlatamam benim gözüm karardi hemen pecete aldim parmagima bastim direk oturma odasina gectim aaaahhh diye kendimi koltuga attim kayinbabam ve kaynanam Panik oldular tabi hemen basima cöküstüler ben kafami yastiga gömdüm ama elim yukarda duruyor bisey degmesin acimasin diye😂 dedim parmagimi kestim diye kayinbabamda hemen yarabandi getirdi sagolsun ben yapayim sen yapamazsin bakamazsin dedi bende tamam dedim.
Yarabandini yapistirdi ama nasiiillll yapiskan yeri yaranin üzerine geldi dedim babaaaa bunu nasil düzelticez 😂mecbur cikardik o an ki cektigim aciyi sana anlatamam sanki parmagimi kopariyorlar 😅 ben tabi sonra baya o yarabandini cikaramadim degistiremedim acir korkusuna ama en son hep kan oldu mecbur yine degismesi lazim. Cikarcam ama cikmiyor kurumus iyice bende sert davranamiyorum tabi evin icinde deli gibi dolaniyorum (yine kaynanamlardayim) nasil cikarcam diye kara kara düsünüyorum 😂 kayinbabam elinde bi bardak ilik su ile geldi parmagini buna sok bekle o cözülür dedi bende öyle yaptim uzuuun süre parmagimi bardagin icinde beklettim sonra cikardim degistirdim falan. Ertesi gün havuza gittik ben havuza girip cikiOru parmagimi hep suyun üstünde tutuyorum orta parmak ya bide karsidan biriside yanlis anlamis geldi bana Artistik yapiyor o saniyor ona orta parmak gösteriOrum😅 böyle seyler yasadim iste ama o tirnagim simdi aslaaaa düzgün uzamiyor kestigim yerden yamuk uzuyor 😏
Baya uzun oldu galiba ama olsun okuyun beni taniyin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣