Zamansiz_ kizatasozu kendini cok diyet kafasina sokuyorsun kesin kendini acaip kisitladigin icin yemek istiyorsun surekli
Zamansiz_ kizatasozu aa ben yarin biliyordum dun tartildim ben🤷🏻♀️ adetimin ikinci gunu bugun binmedim binemem 🥲😂 dunde bileydim gelicekler binmezdim beaaa 800 gitmis gozukuyordu🥲 ama cok iyiyim bence hadi 200 de sislik diye kendimi kandiriorm 😂
ladymomm Zamansiz_ tartı günü yarındı kız neden pazar dedi anlamadım 😂😂 pazartesi başladığımız için pazar günü tam 7 gün bitiyor pazar gününün sonucuyla beraber görelim diye pazartesi tartı demiştim yoksa 6 günlük sonuç olacaktı bugün 🥲🥲
Zamansiz_ Moonlight_ demiii 🥹 benim vucuda gore harika @ladymomm tavsiyesi ile yarin ac karna spor yapmayi denicem bugun asla halim yok agrim cok🥲
ladymomm Zamansiz_ yap yap ben bugün su içinde kaldım 10 dakika yükselttim kardiyoyu ama hala kol yapmadım onu yapmam lazım 🥲🥲
kizatasozu Zamansiz_ benimde 14 ay geçen ay düzene girdi dedim heralde gününe yakın adet olmuştum bu ay yine gecikti
enerciiiii kizatasozu 1 litre su içtikten sonra mi yazıyorsun bunu çayım vardı önümde bakıştık Bi an sjsjs
Zamansiz_ enerciiiii bakim bende baslim artik ama iste esim evde oluyo hafta ici gozlerini acar acmaz adam kahvalti diyo🥲🥲🤷🏻♀️ kahvalti hazirlanana kadar kizin ust basini degistiriom sn basi kahvalti noldu diooo🔪🔫
enerciiiii Zamansiz_ benim eşimde öyleydi ben sabah namazdan sonra uyumaz yapardım duş alıp kahvaltı hazırlayan kadar zaten 9 falan oluyordu