ladymomm Zamansiz_ tartı günü yarındı kız neden pazar dedi anlamadım 😂😂 pazartesi başladığımız için pazar günü tam 7 gün bitiyor pazar gününün sonucuyla beraber görelim diye pazartesi tartı demiştim yoksa 6 günlük sonuç olacaktı bugün 🥲🥲
ladymomm Zamansiz_ yap yap ben bugün su içinde kaldım 10 dakika yükselttim kardiyoyu ama hala kol yapmadım onu yapmam lazım 🥲🥲
ladymomm enerciiiii tebrik ettim ya aşkım seni 😍😍🥰 yine tebrik edeyim harikasın canım aşkım bebeğim fıstığımmm 🥹🥹🥹🌺
ladymomm Kızlar yaaaaaa ben regl olmuşum 🥲🥲🥲 yarın ki tartı gününe denk gelmeseydi bari 🫠🫠 @newmommy_ @Zamansiz_ @kizatasozu @enerciiiii @perimasali802_ @Cicikiz @Moonlight_
Zamansiz_ ladymomm bu ben🥲 olsun cicegim yine moral olur sana illa az cikicaktir tam olanida haftaya artik bende bekliyorum heyecanla haftayi😂😂
ladymomm perimasali802_ benim şu an bir ağrım yok ama canımı çok sıktı tartıda sonucu etkilerse ve az bir miktar çıkarsa bayağı modum düşer gibi hissediyorum şimdiden modum düştü zaten canım çok sıkkın
ladymomm Zamansiz_ bende öyle ama şu an reglden dolayı mı bilmiyorum sanki yanlış bir şeyler yapmışım gibi hissediyorum deli gibi 😂😂😂