perimasali802_ Moonlight_ ay hiç sorma canım günlük ped bile dolmuyor oyle düşün bir damla sali günü gidecem inşallah kötü bir şey çıkmaz 😬
Moonlight_ perimasali802_ bizede haber ver askim korkma bisey cikmaz gönlünü ferah tut❤️😘belli ki nazlanmis😜🤣
Moonlight_ perimasali802_ banyodan sonra giyinmeye bile cok üseniyorum ya aklima birden o geldi nedense🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ladymomm Zamansiz_ evet bir gaz başladım ama siz yapmıyorsunuz galiba agahhaha tek başıma takılıyorum 😂
perimasali802_ ladymomm ben bugün pas geçtim zaten yine aynı yemiyorum ama Spor yok kendime gelene kadar biraz ara verdim 🤷🤗
ladymomm perimasali802_ aşkım ne oldu sana sordum yazmamışsın ya da ben görmedim 🥹 üç kişi kol videosu yapacaktık her gün 2 tane onlar yapmıyor galiba o yüzden dedim onu 🙈🙈
enerciiiii perimasali802_ bende 2 gündür yapmıyorum kasık ağrısından yarın ilk iş hastaneye gidicem hareket edemiyorum çok ağrıyor 😔😔
perimasali802_ ladymomm adet olamıyorum günlük ped bile dolmuyor o derece ve sancı ağrı çekiyorum hastaneye gitim serum verdiler salı günü doktora gidecem 🤗