ladymomm kizatasozu eşimin hocası vermiş aşkım diyet ve spor yaparken vücudun proteine ihtiyacı var. Yeterli proteini her zaman yemeklerden karşılayamadığın için takviye olarak protein tozu alıyorsun. Tabii yine balık beyaz ve kırmızı et tüketiyoruz ve haşlanmış yumurta vs ama onlarda bir yere kadar protein veriyor 🤷🏻♀️ eksik kalanı tamamlamak içinde toz kullanıyorsun işte. Protein alımının önemi de şu, eğer vücuduna yeterli protein girmezse istediğin kadar spor yap o yağlardan gitmiyor hem yağ yakıp hem kas kütlemizi korumamız gerekiyor bunun içinde protein çok önemli. Yağ yakalım proteinden eksik beslenerek kasta kaybetmek istemeyiz değil mi? O yüzden kaç kilo verdiğimiz değil neyden verdiğimiz çok önemli der hocalar doktorlar 🌹🌹
ladymomm zeytep yaaaa çiçeğimmmm 🌹🌹 sen neredesin gözlerim hep seni arıyoooorrrr neredesin seeeeğğğnnn 🥹🥹🥹
ladymomm Kızlarımmmmm toplanın 💃💃💃💃 Ben daha günü yeni açtım ama hemen başlamaya gidiyorum Önce sirkeli su içip tarçınlı kahvemi içeceğim 30 dk sonra kardiyoma başlar bir tane de kol videosu ekler kahvaltı hazırlarım siz de başlayın ya da başladıysanız neler yaptınız yazın @Zamansiz_ @newmommy_ @Susunbebekuyuyo @perimasali802_ @kizatasozu
Zamansiz_ ladymomm once yarim litre su ictim haslanmis yumurta ile kahvalti ew toplamaca simdi bebe yatiricam🥲
perimasali802_ ladymomm kahvaltı+ çay ictim sadece 😬 yetişemiyorum ki şimdide çocukları banyo yaptircam ayyyy 😱yoruldummmmm
kizatasozu ladymomm ben rutinlerimi yaptım yemek yicem çok açım boynum ağrıyor duş alıp masaj yapayim
Susunbebekuyuyo ladymomm kuzum ben kalktım limonlu su içtimm üzerine kahve içtim 15 dk leslie yaptım 1 saat sonra falan kepek ekmeğine yumurtalı sandviçle beraber bol yeşillikli bir kahvaltı yaptım en sonr 3 hurma yedim akşama kadar ara öğün yapar mıyım? Bilmiyorum belki aralarda kahve içerim
zeytep ladymomm geldim bebeğim♥️ya iki gündür bir yoğunluk vardı, abiye bakmaya gittik jsjsj kredi işimiz vs vardı, akşama kayınvalidemleri çağırdık yemeğe derken ben pert😅🤣
ladymomm Zamansiz_ yok aşkım kocamı beklerken akşam koltukta uyumuşum sonra kalkıp onunla beraber çaya oturunca uykum kaçtı 🫠🫠🫠 gece yatağa girince de uyuyamadım işte 🥲
zeytep Zamansiz_ kendi üzerimde yok resmi canım, birini zaten internetten sipariş vereceğim (saks mavisi olanı) Diğerinde ise renkte kararsız kaldım ama ben zincir askı ekletmek istiyorum, istediğim tarz askı bulayım, satın almaya geri gitcez mağazaya 😅 Mağazanın Web sayfasında olan model üzerinde olan resmi atayım (kocam buna göbeği açık dedi sjsjjs, mavinin de göbeği açık dedim sjsj tabi son söz bende sjsj) 😅🤣🤣
ladymomm Sirkeli su içildi ✅ Tarçınlı kahve hazır ✅ @Zamansiz_ @kizatasozu @perimasali802_ @Susunbebekuyuyo @newmommy_ @Moonlight_
Zamansiz_ ladymomm ayy keske su kadarcik zamanim olsa🥲 ewim derli toplu kendime ayirdigim zamani ozledim 🥲☹️
Cicikiz kizatasozu şok oldum 100 kiloya gelmişim sorma 😭 evet çok şükür veriyorum vericem de çok hırs yaptım diğerleri gibi değil bu diyet 27 Mayıs doğum günüm o güne kadar hedefim 68 69 u görmek inşallah bunun için ölmek var dönmek yok
zeytep Zamansiz_ moru sevdim ama ben pembe aşığı olduğum için kararsız kaldım sjsjj mor iki oyla önde gidiyor😅🤣