zeytep Zamansiz_ kendi üzerimde yok resmi canım, birini zaten internetten sipariş vereceğim (saks mavisi olanı) Diğerinde ise renkte kararsız kaldım ama ben zincir askı ekletmek istiyorum, istediğim tarz askı bulayım, satın almaya geri gitcez mağazaya 😅 Mağazanın Web sayfasında olan model üzerinde olan resmi atayım (kocam buna göbeği açık dedi sjsjjs, mavinin de göbeği açık dedim sjsj tabi son söz bende sjsj) 😅🤣🤣
ladymomm Zamansiz_ yok aşkım kocamı beklerken akşam koltukta uyumuşum sonra kalkıp onunla beraber çaya oturunca uykum kaçtı 🫠🫠🫠 gece yatağa girince de uyuyamadım işte 🥲
ladymomm Sirkeli su içildi ✅ Tarçınlı kahve hazır ✅ @Zamansiz_ @kizatasozu @perimasali802_ @Susunbebekuyuyo @newmommy_ @Moonlight_
Zamansiz_ ladymomm ayy keske su kadarcik zamanim olsa🥲 ewim derli toplu kendime ayirdigim zamani ozledim 🥲☹️
Cicikiz kizatasozu şok oldum 100 kiloya gelmişim sorma 😭 evet çok şükür veriyorum vericem de çok hırs yaptım diğerleri gibi değil bu diyet 27 Mayıs doğum günüm o güne kadar hedefim 68 69 u görmek inşallah bunun için ölmek var dönmek yok
zeytep Zamansiz_ moru sevdim ama ben pembe aşığı olduğum için kararsız kaldım sjsjj mor iki oyla önde gidiyor😅🤣
ladymomm Zamansiz_ aşkım bu senin elinde benim oğlanda hiç anlamaz rahat vermezdi bana alıştıra alıştıra o da kabullendi ama yani zannetme ki arka planda etrafımda dolaşıp durmadı gelip gidip kahveme musallat olmadı 😂😂 hepsini yaptı az daha kahvemi bile döküyordum sayesinde ahahhaa
kizatasozu newmommy_ yaptım geldim kızımı uyutup yemek yiyip duş alıp ev işini yapicam. engin kirbacin 15 dkkalik videosunu yaptım 2. Harekette terleme geldi öldüm yaa bazılarını yarıda bıraktım boynum agriyooooor😰