perimasali802_ ladymomm kahvaltı+ çay ictim sadece 😬 yetişemiyorum ki şimdide çocukları banyo yaptircam ayyyy 😱yoruldummmmm
ladymomm perimasali802_ olsun olsun tempoooo bırakmak yok ben bile kendime vakit ayırıyorsam sizde yaparsınız hayli hayli 😂😂😂
kizatasozu ladymomm ben rutinlerimi yaptım yemek yicem çok açım boynum ağrıyor duş alıp masaj yapayim
zeytep zeytep @BlackMambaa_ kına için başka bir elbise seçtim güzelim dün mağazadan ama rengine karar veremedim henüz😅
zeytep kizatasozu evet canım kına için pullu olanı alacağım ama mor ve pembe arasında kararsızım, zincir askı ekleteceğim omuzlara, daha farklı ve güzel bir detay katacağını düşünüyorum. Diğer saks mavisi kesin zaten, onu düğünde giycem
ladymomm Moonlight_ çok öneren vardı ve bayağı yakıyor bu arada aşkım çok faydasını gören olmuş ama ben yine sürmeyi unuttum 😂😂
ladymomm zeytep bence mor daha iyi duruyor bilmiyorum belki moru çok sevdiğim için öyle geliyordur ama bence yok yaaaa net mor daha iyi 💜
Moonlight_ ladymomm hadi amma naz yaptin heeee yaz geliyor bak cici cici kiyafetler giycez sIkir sIkir olcazz💃🏻🥰
zeytep @Zamansiz_ kına ve düğün salonda olucak ☺️Aksaray’da giyeceğim (oraya bir tık açık ama banane) 😅 Birde bodrumda kuzenimin kınası ve düğünü olcak, burada da giyeceğim.
zeytep Zamansiz_ moru sevdim ama ben pembe aşığı olduğum için kararsız kaldım sjsjj mor iki oyla önde gidiyor😅🤣
kizatasozu zeytep aşkım yanlış anlama ama böyle kıyafetler bi yada iki kez giyilicek ve bı ton oara veriliyor ben olsam kiralardim aşırı güzel kıyafetleri uygun fiyata kiraliyorlar bakabilirsin bence. Ve senin tarzın senin zevkin ama pullu şeyler eskide kaldı bence şimdi pek tercih edeni görmüyorum