ESMERBOMBA_ zeytep saks mavisi efsoo çok güzel morda güzel dediğin gibi kibar zincir askı güzel durur sen çok güzel bebek gibi hatunsun bence pembe olanıda çok yakışır sana mavi ve pembe diyorum ❤️❤️
zeytep ESMERBOMBA_ ayy ayy ayy🌹Sağol canım♥️kocam pembeyi sevmedi sjsjsj bende kararsız kalmıştım moru alacağım kına için, diğerinde zaten düğün için
ladymomm enerciiiii afiyet olsun çokta güzel vallahi hepsini yesen de ne olacak hiçbir şey olmazdı yumurta filan olmadığı için peynirden karşılardın proteini ama böyle yapacaksan mutlaka yumurta ekle
ladymomm kizatasozu normal ama bir yerden sonra vücudun kilo vermesi yavaşlar korumaya alıyor ya kendini
enerciiiii zeytep sen beğendiysen sorun yok aşkım elbise genel olarak güzel olduğu için o sorun olmaz x ben sevmiyorum sadece güle güle giy
ESMERBOMBA_ zeytep biri mavi ya diğeride yakın renk olmasın diye pembe dedim fakat pembede morun aynısı neden beğenmedi bilmiyorum ama pembe de ten renginle bütünleşir güzelliğinle patlatırdın elbiseyi valla öyle düşünmüştüm ama morda güzel eşin beğendiyse al
zeytep enerciiiii sağol canım🌹benimde normalde pek tercihim değildir ama elbise genel olarak güzel ve bütünlük sağlamış o yüzden sevdim o detay kısmını
enerciiiii zeytep ve ilk defa yedim bu ekmeği bayat ken nasıl yicem diye düşünüyordum tost makinesinde isitince gevrek güzel oldu valla
newmommy_ ladymomm ✔️1tatli kasigi hindistan cevizi yagiyla hazirlanmis double turk kahvesi icildi ✔️Kahvalti yapildi (Spor yapamadim direksiyon dersim vardi 2 saat sonra yapacagim)
ladymomm newmommy_ gelince yaparsın güzel geçsin dersin inşallah sınavı da kolaylıkla geçersin o stresi biliyorum bende yeni aldım sayılır ehliyetimi 🥹🥹😍
zeytep enerciiiii işte bizde kahvaltıda hep ekmeği ısıttığımız için sjsjs🤣 normalde ekmek yemiyorum ama kahvaltıda dayanamıyorum ya
ladymomm Ben 30 dk bisiklet yaptım (kardiyo) sonra April Han’ın 9 dakikalık kol videosunu yaptım bir tane ikinciyi akşama doğru yapacağım 🥹🥹 Sonra kahvaltıya oturdum 💪🏻 dün ile aynı şekilde yaptım yulafı sadece süt yerine su ile pişirdim farklı olarak üzerine ceviz ekledim birde 2 tane haşlanmış yumurta yedim protein için mecbur 😂🫠 Biraz geç oldu ama görün ve motive olun diye atıyorum 💃💃🌹 @enerciiiii @Zamansiz_ @newmommy_ @perimasali802_ @kizatasozu @Susunbebekuyuyo
enerciiiii ladymomm ay bende yapacaktım bugün bundan ama canım normal kahvaltı çekti yarın yaocam da tadın pek beğenmiyorum bunun tok tutması için sadece
ESMERBOMBA_ ladymomm biri gelse şu tembel koalayı yerinden kaldırsa 7. Ayın 15 inde düğün var ama benn öküz gibi yiyorum hiç başlayamadım diyete 😭😭😭
Zamansiz_ ladymomm harikasin afiyet olsun ben kahvalti bitane kahve ve bi kac findiklayim daha yogunum bugun biraz 🥲
perimasali802_ ladymomm oh miss afiyet olsun canım 🌸 ay ben spora vakit bulamıyorum ama yemeğe dikkat ediyorum olurmu ki böyle
zeytep ESMERBOMBA_ ayy bencede pembe de morda ikiside tenimle ve saçımla iyi uyardı da eşime cart geldi sanırım tonu sjsj nitekim moru sipariş ettim 🤣