Zamansiz_ perimasali802_ cevap hayirrrrrr neden +2 ile baslamak yerine -2 ile baslamayasin ye ama kontrollu ol haftaya bomba gibi baslaaaa
perimasali802_ Zamansiz_ he tamm hocam 😂 haftaya full diyet inşallah 🌸 ya ben normaldede yemeyen biriyim sadece birazcık aşırıya kaçıyorum oda çikolata+ ekmek özelikle koy ekmeği+ çay + kahve+ et ürünleri falan kısaca yiyom ya 🤣
perimasali802_ ladymomm kız benim bebek üç aylık daha o yüzden çok su içerim ama bu göbek gitmiyor top gibi kaldi 😬
ladymomm perimasali802_ yani içerik olarak ne var içinde onu sordum çavdar mı tam buğday mı ekşi maya mı 🤷🏻♀️
newmommy_ ladymomm kahve isi tamam bir saate avokadolari bir yumurtali yesillikli kahvalti yapilacak💪🏼
Zamansiz_ perimasali802_ hahahah wala bu yolda onuda denerim hic muhim degil😂😂 bu sefer asiri azimlenmisin izne kadar ne kadar - kiloyla gitsem o kadar yarar 😂 dönüşü artik o zaman bakicim👀☹️
perimasali802_ Zamansiz_ yok kesin karar bugünden itibaren az az yiyecem ama spordan pek emin değilim ya çocuklar+ ev+ yemek derken zamanim kalmıyor 😒
Zamansiz_ perimasali802_ yaa inan benimde sasmisim daha o kadar isim varki hanfendi su arada illa kaldir diyo beni kanepede yuruyor tekte birakilmiyor bekliyorum bakalim🥲