• Muhabbet
  • İstanbul’da oturanlar bakabilir mi?

Kızlar biz 3 ay sonra Başakşehire taşınıyoruz. Ortada evde yok gerçi hala ama! Eşimin maaşıyla imkanı yok geçinemeyiz bende işe başlayacağım mecbur. Oğlum 1 yaş 3 aylık olacak kreşe vermeye gönlüm el vermese de yapacak hiçbişeyim yok mecburum. Kreş fiyatları ne alemde bilginiz var mı? Bir de bu yaş aralığında çocuğunu kreşe veren annenin tecrübelerinden yararlanmak isterim nasıl alışacak en zoru ben nasıl alışacağım🥹

rebullavanda kızımın kreşine geçen sene 3 gününe 2.500 veriyorduk bu sene tam gün 6.000 tlye yazdırdık önümüzdeki sene eylül için fiyatı erken kayıt döneminde 14.000 tl yaptılar bizim 3. Senemiz olacağı için 12.000 tl okula 12.000tl kırtasiye masrafı için para vereceğiz birde bizim bölgede en uygun benim gönderdiğim kreş diyebilirim. Anadolu yakasında oturuyorum.

rebullavanda yaşı küçükler için de var canım belediyeyi arayıp öğren ben kızımı gondericektim ama anne babanın çalışması gerekiyormuş

rebullavanda ay benim kızım 1 yas 2 aylık karşımda yemek yiyo bı baktim dusundumde yok ben yapamazdım yaa nasıl veririm ellere kim annesi gibi bakar ama seninki mecburiymis yapcak bişi yok aslında sosyalleşmesi açısından iyi ama anne babaya uzak tüm gun. Kim kresten alıp bakicak siz gelene kadar?