• Muhabbet
  • İstanbul’da oturanlar bakabilir mi?

kizatasozu vicdan azabından duramıyorum zaten lütfen öyle söylemeyin. Planda çalışmam yoktu zaten maddi durumumuz iyi çok şükür. Ama tayin İstanbul’a çıktı eşim memur Başakşehir inanılmaz pahalı aldığıyla ancak kira ve evin giderlerine oluyor elimize hiç kalmıyor üstelik kredi kartına giriyoruz. E bu çocuk hiç mi bişey istemeyecek hiç mi bişey yemeyecek herşey onun için. Eşimin çıkış saati 5 ona yakında bi yir olacak zaten benim iş durumu henüz beyli değil neresi olacak kaçta çıkacağım falan bilmiyorum. Hayat gerçekten çok zor

rebullavanda canım başakşehir yeni yerleşim yeri ve gerçekten evler aşırı pahalı ve zaten ev de yok olan da çok pahalı. Deprem sebebi ile en güvenli yer başakşehir tarafı olduğu için zenginler hep orda çok pahalı. Küçükçekmece daha uygun maddi durumunuzu bilmiyorim ama burda 10 15 arası ev bulabilirsiniz belki. Benim evim çok uygun ama başka sebepleri var genel olarak heryerdr evler pahalı. Benim eşim de memur bebelr biraz buyunce lojmana gecicez bizde

rebullavanda canım vicdan yapacak bir dırum yok,avrupada herkes kreşe berip çalışıyor,yoksa tek maaş ile burda da geçinmek zor!mecbur kadında çalışacakki bir tatil bir birikim olsun,benim oğlan 8 aylıktı kreşe verdim,başta çok üzüldüm sonra hergün pozitif birşey kapınca sevindim,sosyalleşti ve kreşte herşeyi yemeyi ögrendi,ama burda sene sonunda verdiğin tüm kreş parasını vergi dairesi sana geri ödüyor,türkiyede de vardır belki bi soruştur

kizatasozu belçikada alıyolar biz kıyamıyoruz ama yabancılar 3 ay annelik izninden sonra hemen veriyorlar,3 aylık kreşte bebekleri

HurremSultan 10-15 süper bi fiyat. Baktığım 30’dan aşağı yoktu bizde 30’u gözden çıkarmıştık. Aslında ev almak istedik ama şuan ki evi satıp üstüne epey bi kredi çekmemiz lazımdı ödemesi çok yüklü. Eşime de kızıyorum o biraz bizi zora sokuyor. Babam ev almayı teklif etti inadı tuttu yine eğer tamam deseydi bende çocuğumu biraz evimde büyütürdüm :( çok yoruldum valla ya bu geçim işi ne kadar zormuş

karamelek90 çok teşekkür ederim içim biraz olsun ferahlıyor. Öyle bişeyen Türkiye’de olduğunu sanmıyorum ama sorayım bi bakalım

rebullavanda rica ederim canım,araştır bi vardır illaki bir yardım kurumu,ama için ferah olsun kreşe giden çoçuklar daha aktif sosyal ve bagışıklıgı güçlü oluyor,pozitif yönleri çok duygusal bakma sadece kendini üzersin