rebullavanda yuvam istanbul projesi var büyükşehirin ama yaş sınırı ne bilmiyorum
İstanbul’da oturanlar bakabilir mi?
rebullavanda Alacağınız maaşın hepsi kreşe gidecek diyebilirim 🫠
rebullavanda kızımın kreşine geçen sene 3 gününe 2.500 veriyorduk bu sene tam gün 6.000 tlye yazdırdık önümüzdeki sene eylül için fiyatı erken kayıt döneminde 14.000 tl yaptılar bizim 3. Senemiz olacağı için 12.000 tl okula 12.000tl kırtasiye masrafı için para vereceğiz birde bizim bölgede en uygun benim gönderdiğim kreş diyebilirim. Anadolu yakasında oturuyorum.
Bubenimoykumm memur çocuklarını alıyorlar mı?
1eylull evet burunda farkındayım ama elimize ne kalırsa hesabındayım :(
Susunbebekuyuyo o tarafta daha uygun sanırım. Çok yüksek fiyat veriyorlar 5 gün tam gün olacak bizim
rebullavanda benim çevremde ki en uygun bizim okul yoksa uçmuş durumda fiyatlar
Susunbebekuyuyo evet öyle nasıl yapacağım bilmiyorum 🤷♀️
rebullavanda yaşı küçükler için de var canım belediyeyi arayıp öğren ben kızımı gondericektim ama anne babanın çalışması gerekiyormuş
HurremSultan hadi ya inşallah bulurum araştıracağım bunu 🙏 teşekkürler balım
rebullavanda ay benim kızım 1 yas 2 aylık karşımda yemek yiyo bı baktim dusundumde yok ben yapamazdım yaa nasıl veririm ellere kim annesi gibi bakar ama seninki mecburiymis yapcak bişi yok aslında sosyalleşmesi açısından iyi ama anne babaya uzak tüm gun. Kim kresten alıp bakicak siz gelene kadar?
1eylull e gitmenin ne anlamı var?
rebullavanda herşey senin için cok güzel olur inşallah canım. Ben küçük cekmecedegim. Orda yoksa buradan ev tut yakın zaten
HurremSultan Aynı yerdeyiz Hürrem 😅
kizatasozu Yaşam şartları.Elde az kalsa da kar 🫠
rebullavanda muhtemelen evet.
1eylull komsumsan sus😂😂
kizatasozu vicdan azabından duramıyorum zaten lütfen öyle söylemeyin. Planda çalışmam yoktu zaten maddi durumumuz iyi çok şükür. Ama tayin İstanbul’a çıktı eşim memur Başakşehir inanılmaz pahalı aldığıyla ancak kira ve evin giderlerine oluyor elimize hiç kalmıyor üstelik kredi kartına giriyoruz. E bu çocuk hiç mi bişey istemeyecek hiç mi bişey yemeyecek herşey onun için. Eşimin çıkış saati 5 ona yakında bi yir olacak zaten benim iş durumu henüz beyli değil neresi olacak kaçta çıkacağım falan bilmiyorum. Hayat gerçekten çok zor
HurremSultan ev fiyatları nedir orda? İstanbul’u hiç bilmiyorum yakın yerlerden araştırırım tabi
1eylull aynen öyle