Kızlar bilirsiniz hem ev işleri hem çocuk hem temizlik anamız ağlıyor aslında uykusuzluk olmasa herşeyi yaparım ama oğlum gece yarım saatte bir kalkıyor eşim sabaha kadar uyuyor sabah artık çok kötü oldum çocuk ağladı kalkipta alamadm gözümü acamiyordum esimde kalk alsana şunu dedi bende sinirlendim al sen bak dedim kucağına verdim oda senin geçmişini s.km dedi geri çocuğu aldım elinden gidip yüzümü falan yıkadım kendime geldim sabahtan bu saate kadar konuşmadım gelmiş sirnasiyor öpüyor bende uzak dur benden dedim niye lan naptım diyo utanmadan napicam ya haksız mıyım sizce? Kimse bana küfür edemez dedim tekrar sirnasinca defol git ya kendini duzeltirsin ya da böyle sürer gider dedim benim düzelecek biseyim yok dedi kapıyı vurdu gitti umrumda değil defolsun gitsin ama geri gelecek biliyorum eve almayı düşünmüyorum sizce haklı değil miyim?
Eşim bana küfür etti..
Bu arada şuan çalışmıyor yani çalışsa zaten ondan bişey beklemem
Kimse küfürü haketmıyor. Calısmıyorda ne buyutuyor afdersın. Bır gun ya bır gun o guzel uykusunu bırakıp bebegıne bakamıycak babaya ben🤷🏼♀️🤨
Serraaa Haklısın vallahi ne desen Affedersin yanlış anlama ama ben Siktir git kelimesine Eşini boşayan insanları gördüm duydum kimsenin kimseye ne olursa olsun küfür etmeye hakkı yok çalışmıyorsun boş gezenin bos kalfası olmuş al bir kere bak çocuğa ne olacak yaparken iyi bakmaya geldi mi?zor böyle yapanlar dan kimseye hayır gelmez.Ney o küfür öyle sen babanın evinden mi?tuttun getirdin de küfür ediyor ondan sonra kalkıyorlar sarılmaya öpmeye canım cicim gönül kırıldıktan sonra kıymeti kalmıyor işte geçecek o işleri.Edepsizlik yapmış size karşı saygı sıfır Allah gerçekten akıl fikir versin Eşinize.👍👍
Serraaa bişey diyimmi iyi yapıyorsun bana göre bu küçük bişey ve böyle düşünmek zorunda olduğum için üzgünüm ama sen çok iyi yapıyorsun fırsat verme küfür edemez tabiki çocuğa bakmak zor küfretmek kolay 🤷yaşadığım çağdan memnun değilim 🙄 o kadar büyük şeyleri sindiriyoruzki bunlar artık devede diken gibi kaldı oysa naifliği ne kadar da hakediyoruz boşver burnundan getir yapmasın desinki buna bu tepkiyi veren başka şeylere neler yapmaz korksun saygılı olsun karşılıklı tabi 🙂
zeryaa uykudaydi gözleri açıktı ama tam ayilmamisti sonra oğlan ağladı bende birturlu ayilamadim kalkamadim yerimden oda kaldirsana şunu dedi bende kaldırıp kucağına koydum oda gecmsni skm dedi bende çocuğu aldım geri dedim birdaha ben babayim deme asla bu çocuğu ben tek yaptım tekte bakarım öyle oldu işte. Neyse oğlum ikinci uykusundayken yemek var diye bende uyumuşum gelmiş eve girmiş çamaşır vardı makinada onu çıkarıp sermis yemeği hazırlamış sessiz sessiz beni uyandırdı affetmedim ama daha çabalıyor pislik
- Düzenlendi
Serraaa haklisn canım o nasıl küfür öyle sen yorgunsun eşinde çalışmıyormuş sana yardım edebilirdi o anda günah valla annelere de bu kadar yuklenilmez
Serraaa Bi kere ne kadar çirkin bir üslup ‘alsana şunu’ be demek ya sinir oluyorum böyle insanlara.Tabiki sana küfür edemez hiç öyle bir hakkı yok hadsize bak yaa.
Serraaa esimle normal cok tartıştık . Cok buyuk kavgalar ettik yeri geldi.. ailevi sorunlar kavgalar cok olduu.. babamm gun geldi evimi boşalttı beni aldi o durumlara bile geldik ama hep duzeldik. Cunku ne kadar buyuk kavgalar da yaşasak ne o bana nede ben ona küfür, hakaret etmedik asla.. eşim iste cinayet haberlerine felan arada cok sinirlenip küfür ederdi ama aramizda asla küfür olmazdi. Taki gecen haftaya kadar. Annemlerde kalıyordum tartışmamiz vardi ve bana enn sonunda siktir git dedi ve cinnete geldim. Cocugumu hazırlayıp eve gittim o sinirle dış kapiyi cok sert bi sekilde kapatip evi başına yıktım ve evden kovdum heryerden engelledim. Kizimla gunlerce evde kaldık aramadim sormadim hic. Kaynanama da soyledim ona karşı saygım bitti dedim kufurlerini anlattim. Tabi ben evden kovunca oraya gitmis kaynım olanlari kayinperderime soylemis ve evde kavga cikmis. Kayinpederim baya bağırmış esime felan. Ertesi gece evde otururken bi anda zil caldi ve yatak odasinin camina ciktim kim o dedim eşim isten cikip eve gelmis. Benim dediği gibi yuru gittt ne isin var dedim eve sokmadim. Ertesi sabah yine geldi eve ama ofkemden cok hirpaladim onu ama icim sogumuyordu ona karsi öfke vardi icimde.. sana karsi sevgim bile kalmadi kufurunden sonra dedim ve yine işe gitti. Isten normalde 10 11 gibi gelen insan dun kizimla disardaydik aksam 8 e dogru eve geldim bi baktim evde erken cikmis bana mesaj atmis ama görmemişim. Hic konusmadim kizimi verdim mamasini yaptim önüne koydum odama gittimm. Oda kizimi yedirmis uyutmus odaya getirip yatirdi. Kalkip salona gittim tv izlemek icin oda yemegini hazirladi yemegini yedi derken 2 3 saat gecti ve ondan ayrilmak istediğimi söyledim. Bi anda o kelimeleri agzimda duyunca kitlenip kalip neden diye sordu.. seninle bu zamana kadar cok kavga ettik cok buyuk olaylar yasadik ama hepsi gecti bitti baristigimiz gibi unuttuk cunku hic küfür hakaret etmezdik dedim. Ama sen kufur ettin ve ben sana bosuna kufur etme demiyorum dedim. Sen kufur ettigin zaman ben senden soğuyorum dedim. Bu 2 oldu ve ben 1 incide sana demistim ve soz vermiştin bidaha etmeyecegine dedim.. sana karsi sogudum artik dedim. Bir insan karısına siktir git demez dedim. Senin o kufurune benim cok guzel bi cevabim var aslında o cevabi sana soylersem bir daha o küfürü agzina da alamazsin ama benim o cevabi vermeye edebim el vermez dedimm. Mutsuzum seninle dedim ve sustum . Oda sustu. Kalktim kizimi konrol ettim geldim masayi toplamaya başladım masadakileri buzdolabina koyarken eşim bi anda arkamdan sarildi ve kendine çevirdi beni. Saclarimdan anlimdan opmeye basladi ama sarilmadim bile ona. Birak dedim ama yapıştırdı kendine sıkıca. Bak sana yemin ederim bir daha asla olmucak genel olarak sadece sana degil haberlere bile sinirlensem agzimdan kotu birsey cikmayacak dedi. Sana guvenmiyorum dedim tamam bana guvenme sen ama izle ve gör dedi kendimi geri cektim hic konusmadim.. dişlerimi fircaladim yatak odasina geldim oda yatagaa yatmis tv yi kapatip yataga kattim sırtımı döndüm.. elini belime koydu hic bisey yapmadim ve uyudum. Sabah uyandim konusmadim. Sadece kiziminn ihtiyaçları icinkonuşuyorum . Bez verir misin, mamasini icir felan.. ise gitti kapidan geçirmedim salonda oturdum. Hic yokmus gibi davranıyorum artik. Evde sanki o yokmus da tek başıma kizimla yaşıyormus gibiyim.. gormezden geliyorum onu.. küfür insani cok uzuyor cidden