zeytep Moonlight_ bizdekiler hiç biri normal değil, tavşan var o ayrı deli, kuş desen ayrı.. Yani bizim eve giren manyamadan çıkmıyor, çıkamıyor 😂😂😂
Moonlight_ zeytep en iyisi onlar valla akilli olup dünya kahrini cekmektense deli olup halay cekerim misali🤣💃🏻💃🏻💃🏻
zeytep etoile 66 gece tartısı idi. Benim metabolizmam hızlı şuan ödemi atıyorum büyük ihtimalle sonra yavaşlar diye tahmin ediyorum bende hep öylr oluyor
ladymomm zeytep bir şey dicem ben dün tok karnıma tartıldım sonuca şok geçirdim tokken öyleyse açken nasıl olur acaba diye znjdkdkss şu an söylemem kilomu vaktini bekleyeceğim ama sonuçlar cidden güzel sen onu gün içinde yürümeni 10 ar dakika uzatarak bile yakar götürürsün
enerciiiii ladymomm 1 litre su ✔️ Leslie ✔️ tarcinli turk kahvesi ✔️ Kahvaltı ✔️ @zeytep @ladymomm @Zamansiz_ @newmommy_ @askola @Aglicaktabikolaymi @perimasali802_ bugün eşimin dogumgunu acaba akşam yemek yemeyip bir dilim pasta mı yesem çünkü biliyorum zorla da olsa yedirecek
zeytep ladymomm ben tok karnına pazar gecesi 66 çıktım pazartesi sabah aç karnına 65.500 idi yani fark ediyor, sabah bir su bile içmeden tuvalet sonrası tartılmak doğru olan
zeytep ladymomm her gün 10 dakika yürüyorum zaten ama o bana az geliyor önceden daha hareketliydim sabah yarım saat yürüyüş yaptım, hedefim günlük bir saat tempolu yürüyüş sabah ve akşam olmak üzere
ladymomm Sevde_20 olur arada öyle küçük kaçamaklar 🤭 yapabilirsen eve sağlıklı abur cuburlar al en azından elin giderse vicdanen rahat edersin ya da çocukları tembihle seni yeltendiğin zaman uyarsınlar annecim yememen gerekiyor diye 💃💃💃
Sevde_20 ladymomm yok kucuckler diyemezler de almayacağım ya sağlıklı olanlarıda yemiyo begenmiyolar en iyisi almamak….
ladymomm Sevde_20 boyum 1.68 kilom 62,95 Olmam gereken kilo 57 ama benim hedefim 55 leri görmek 60 rakamından ne kadar uzak olursam o kadar iyi 🥲🥲🥲
Sevde_20 ladymomm boyun uzunmus ben 152 yi. 67 yim kesin bi 53 filan olmam gerek ya hic bir kotun içine giremiyorum leslie ve diyete yöneldim bakalım 😊😊
kizatasozu ladymomm iyi gidiyor herşey yolunda şu aralar havada bı ısınmadadi gitti felaket yağmur yağıyor şuan normalde bu havalarda piserdik biz şimdi donuyorum. ben yaz insanıyım onu anladım hava kararınca enerjim çok düşüyor güneş açınca bı heyecan basıyor sorma çocuk gibi seviniyorum içimden 🤣🤣
ladymomm Moonlight_ harikasın aşkım 💃💃 ben bacak videosunda öldüm bittim onu da 7 gün dahil edicem bakalım ne olacak 🥲🥲🥲
Moonlight_ ladymomm yap yap cok iyi oda valla ben her sabah leslie aksam tüm vücut yapiyordum sonra kol bacak Karin ayri yapiyordum 🤣
zeytep enerciiiii akşam sebze yemeği yiyip pastadan çok minik bir parça al bence, tatlı akşam yemeği yerine geçmez ki, şeker oranını yükseltir birden Daha sonr yürüyüş vs yaparak yakarsın
ladymomm askola arkadaşlar yediğiniz şeyler için pişmanlık duymuyoruz 🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️ yedikten sonra eski düzene devam etmeye özen gösteriyoruz 👍🏻 pişmanlık duydukça bu bizi yemek yemeye diyeti bozmaya daha çok itekler, kendinizi tetiklemeyin 🌺