Cicikiz çaylı, aloe veralı ve shake seti. Ben herbalife sayfasından yeterince bilgi alamadım bana mesela termo complete ve pro bosst’unda kilo vermeyi hızlandırdığını söyledi halbuki alakası yokmuş onlarında farklı bir amacı varmış. Benim sağlık koçum aynı zamanda sağlıkçı ve ek olarak ayrıca sağlık koçum var (Eş zamanlı bir herbalife konusunda uzman saplık koçu ile birde genel olarak uzman sağlık koçu ile ilerliyorum) sayfasına sormak yerine iyi bir sağlık koçu ile ilerlemek daha iyi. Sayfası yeterince bilgi vermiyor ve ürün satma derdinde daha çok. Ben programa başlamadan önce boyum kilom yeme alışkınlıklarım vs hepsi üzerine konuştuk. Ve ben sağlık koçum şans üzerine buldum. Gerçekten memnunum mesela

ladymomm bebeğim çok etkilememiş gerçekten, aynı şeyi sağlık koçum da söylemişti ama sanırım bende regl şişkinliği var ya ondan şiş hissediyorum halbuki kilo almamışım, vermişim

ladymomm çocuklara cips almıştım biraz yedim ama neyse ki bugün erkenden leslie yaptım ve bi menü oluşturdum toparlıcam bakalım daha dikkatli olmam gerek spor konusunda sıkıntım yok diyetime daha özen göstereceğim 🌸🌸

newmommy_ leslie yap fırsat buldukça çocuğun var mı dogumdan sonra kalan kilolar zor gidiyo beslenmeyede cok dikkat etmek gerek ben kaçırdım biraz ama toparlmaya çalışıyorum hicbir başarı rahatlıkla gelmiyo biraz dişimizi sıkıcazz😊😊🌸

zeytep anlattiklarindan bende öyle düsündüm senin kiz tam firlama🤣🤣🤣

Moonlight_ dün sahiplendiğim kişilerle muhabbet ettik, içlerinde iki deli varmış biri britishmiş diğerinde bizimkiymiş😂ben british aldım baktım alışamadım diğerleri uysaku olunca, onu da sahiplendirdim sonra diyor😂😂😂

zeytep poğaca yersen sabahın nurunda çıkarın iste yürüyüşe sıcak diye çıkmadın çıkmadın Bak poğaca nasıl çıkarttı sjsjsjsj

askola sadece 2 kSik mi sjsjsj devamı vardır onun kendimden biliyorum sjsjssj

zeytep sağlık koçu bende buldum tanıdık sayesinde o da bana shake çay aloveralı mangolu suyu almam gerektiğini tatlı krizlerim varsa çikolatalı barlardan almam gerektiğini söyledi sen kaç gündür kullanıyorsun kilo verdin mi

zeytep ayyy buna cok güldüüüm🤣 her ailede mutlaka bir deli olur oda size denk gelmis🤭😂😂😂😂😂