zeytep ladymomm bebeğim çok etkilememiş gerçekten, aynı şeyi sağlık koçum da söylemişti ama sanırım bende regl şişkinliği var ya ondan şiş hissediyorum halbuki kilo almamışım, vermişim
ladymomm zeytep bir şey dicem ben dün tok karnıma tartıldım sonuca şok geçirdim tokken öyleyse açken nasıl olur acaba diye znjdkdkss şu an söylemem kilomu vaktini bekleyeceğim ama sonuçlar cidden güzel sen onu gün içinde yürümeni 10 ar dakika uzatarak bile yakar götürürsün
Cicikiz zeytep sağlık koçu bende buldum tanıdık sayesinde o da bana shake çay aloveralı mangolu suyu almam gerektiğini tatlı krizlerim varsa çikolatalı barlardan almam gerektiğini söyledi sen kaç gündür kullanıyorsun kilo verdin mi
Sevde_20 ladymomm çocuklara cips almıştım biraz yedim ama neyse ki bugün erkenden leslie yaptım ve bi menü oluşturdum toparlıcam bakalım daha dikkatli olmam gerek spor konusunda sıkıntım yok diyetime daha özen göstereceğim 🌸🌸
ladymomm Sevde_20 olur arada öyle küçük kaçamaklar 🤭 yapabilirsen eve sağlıklı abur cuburlar al en azından elin giderse vicdanen rahat edersin ya da çocukları tembihle seni yeltendiğin zaman uyarsınlar annecim yememen gerekiyor diye 💃💃💃
ladymomm Sevde_20 boyum 1.68 kilom 62,95 Olmam gereken kilo 57 ama benim hedefim 55 leri görmek 60 rakamından ne kadar uzak olursam o kadar iyi 🥲🥲🥲
Sevde_20 newmommy_ leslie yap fırsat buldukça çocuğun var mı dogumdan sonra kalan kilolar zor gidiyo beslenmeyede cok dikkat etmek gerek ben kaçırdım biraz ama toparlmaya çalışıyorum hicbir başarı rahatlıkla gelmiyo biraz dişimizi sıkıcazz😊😊🌸
newmommy_ Sevde_20 gunluk leslie yapiyorum guzelim sadece tartidan bir gun once vucut odem tuttugu icin hicbir spor yapmiyorum. Aslinda ben kilolu hamile kaldim totalde 7 kg almis olarak gittim doguma. Simdi tam hamile kaldigim kilodayim ve 4-5 yildir da 75 in altina dusemedim sanirim 75 ten dusmek beni zorlayacak ama basaricaz biz inaniyorum🥹👌🏼
zeytep Moonlight_ dün sahiplendiğim kişilerle muhabbet ettik, içlerinde iki deli varmış biri britishmiş diğerinde bizimkiymiş😂ben british aldım baktım alışamadım diğerleri uysaku olunca, onu da sahiplendirdim sonra diyor😂😂😂
ladymomm Moonlight_ harikasın aşkım 💃💃 ben bacak videosunda öldüm bittim onu da 7 gün dahil edicem bakalım ne olacak 🥲🥲🥲
ladymomm askola arkadaşlar yediğiniz şeyler için pişmanlık duymuyoruz 🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️ yedikten sonra eski düzene devam etmeye özen gösteriyoruz 👍🏻 pişmanlık duydukça bu bizi yemek yemeye diyeti bozmaya daha çok itekler, kendinizi tetiklemeyin 🌺
Moonlight_ zeytep ayyy buna cok güldüüüm🤣 her ailede mutlaka bir deli olur oda size denk gelmis🤭😂😂😂😂😂
zeytep @ladymomm sabah yürüyüşü yapıldı, eksi 400′üm şuan🎉🎉akşam üzeri tekrar yürüyüş yapacağım bugün öğleden sonrada önerdiğin videoları bir deneyeceğim.♥️🌹
enerciiiii zeytep poğaca yersen sabahın nurunda çıkarın iste yürüyüşe sıcak diye çıkmadın çıkmadın Bak poğaca nasıl çıkarttı sjsjsjsj
zeytep enerciiiii hahahah kız valla normal saatimden bir saat önce kalktım etraf karanlık sjsjs karnalıktanda tırsarım sksksk ama yi geldi ya bundan sonra mümkün oldukça sabah erken ve akşam üstü yürürüş yapıcam tempolu. Çünkü spor yapamıyroum bari bunu yapayım
zeytep Cicikiz gerçekten aşırı faydası oluyor umarım güzel bir sağlık koçuna denk gelirsin💜 dediğin gibi ben iki aşamalı ilerliyorum ama aşırı memnunum normalde olsa yapamazdım bunu, gitmiyordu yani kilo..
zeytep Moonlight_ bizdekiler hiç biri normal değil, tavşan var o ayrı deli, kuş desen ayrı.. Yani bizim eve giren manyamadan çıkmıyor, çıkamıyor 😂😂😂
Moonlight_ Zamansiz_ fit Inn var bizim burda üst kati sirf kadin alt kati sirf erkek mesela bi ara oraya gidiyordum ama evde leslie ve April han tanisinca etkisinide görünce gitmedim🤣
Susunbebekuyuyo ladymomm bende valla şansıma iyi denk geldi hem biraz sosyalleşirim dedim çok iyi oldu
ladymomm Susunbebekuyuyo fırsatı güzel değerlendir 🔥🔥 zaten iyi gidiyordun şimdi platesle gücüne güç katacaksın 💃💃😍