ladymomm askola arkadaşlar yediğiniz şeyler için pişmanlık duymuyoruz 🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️ yedikten sonra eski düzene devam etmeye özen gösteriyoruz 👍🏻 pişmanlık duydukça bu bizi yemek yemeye diyeti bozmaya daha çok itekler, kendinizi tetiklemeyin 🌺
ladymomm Susunbebekuyuyo fırsatı güzel değerlendir 🔥🔥 zaten iyi gidiyordun şimdi platesle gücüne güç katacaksın 💃💃😍
enerciiiii ladymomm hiç bana hitap eden bir tabak degildi sjsjsjne salatalık yedim ne havuç duruyor hala hepsi gidip gelip ağzıma atvam Bi tane yoksa bitiremem
zeytep ladymomm ben tok karnına pazar gecesi 66 çıktım pazartesi sabah aç karnına 65.500 idi yani fark ediyor, sabah bir su bile içmeden tuvalet sonrası tartılmak doğru olan
ladymomm zeytep evet yarım kilo rahat oynuyor doğru sonucu almak için saat 10 gibi aç karnına tuvalete çıktıktan sonra ve sürekli aynı kıyafetlerle tartılmak lazım. Kıyafet demişken 🥲🥲 biz kıyafetle tartılıp o kiloda çıkıyorken kıyafetsiz ne kadar çıkarız kim bilir sjjxjxjzks
zeytep ladymomm her gün 10 dakika yürüyorum zaten ama o bana az geliyor önceden daha hareketliydim sabah yarım saat yürüyüş yaptım, hedefim günlük bir saat tempolu yürüyüş sabah ve akşam olmak üzere
ladymomm zeytep yok aşkım ondan demedim normalde 30 dakika yapıyorsan yürüyüşünü açma yediğin için 10 dakika daha ekle bir iki gün öyle yapsan zaten yediğini de eritmiş olur vicdanende kendini rahatlatırsın
zeytep enerciiiii akşam sebze yemeği yiyip pastadan çok minik bir parça al bence, tatlı akşam yemeği yerine geçmez ki, şeker oranını yükseltir birden Daha sonr yürüyüş vs yaparak yakarsın
ladymomm zeytep darısı bana ahhaha yalnız şaka gibi benden fazla kiloyla başlayıp benim 2 haftada ulaştığım kiloya sen 1 haftada ulaştın zjjxkxkd
ladymomm zeytep maşaallah diyeyim tü tüüü bol eksilerin olsun yeter ki zayıfla da benim önüme geç 😍😍😍
Moonlight_ enerciiiii askim sevdigin seyleri birlestir mesela domates salatalik peynir zeytin olur Yumurta domates biber olur gibi gibi sevdigin seylerin porsiyonunu azaltarak ye bu sekilde devam ettirmesi zor olur cünkü sevmeyerek zoraki yiyorsun
ladymomm enerciiiii bana da hitap etmiyor ama mecbur tükettim sjdjksks yarın arınma yapacağım mesela pazar günü misafirliğe gideceğim orada kendime tatil vereceğim tatlı ve şekerli şeyler hariç istediğimden tüketeceğim çünkü ben diyete başlamadan önce de sağlıklı besleniyordum spor yapmıyordum sadece o yüzden vücudumu şaşırtmam lazım ki metabolizmamın hızı zayıflamasın 🥹🥹 eşimin hocası bile dün demiş ki metabolizman yavaşlamasın diye bazı günler sana pizza hamburger yazacağım 🫠🫠🫠😂😂🤭
Moonlight_ ladymomm yap yap cok iyi oda valla ben her sabah leslie aksam tüm vücut yapiyordum sonra kol bacak Karin ayri yapiyordum 🤣
ladymomm Moonlight_ şimdi pazar günü hiç spor yapmasam vücudum dinlense diyorum kaslarımı biraz rahat bırakayım yoksa sabah gitmeden bir kardiyo yapcam gelince de kolları yaparım diyorum ama o yorgunlukla da gözüm almıyor 2 haftadır hiç ara vermeden yapıyorum o yüzden dinlendirsem iyi olacak gibi ne diyorsun 🤔🤔🤣
ladymomm Zamansiz_ afiyet olsun ballarım kontrol sizin elinizde ölçüsünü kaçırmadan anın tadını kaçırın hem vücudun arada bir şaşırmasına da ihtiyaç var 🥲🥲
ladymomm Zamansiz_ belki bende baldırı çıplağım kız 🤣🤣🤣🤣 şaka şaka nsjxjdkkds değilim ahahha ama bence özel olmalı ne olursa olsun mesela Çin’de miydi neydi metroda tacizi önlemek için bir vagona sadece kadınlar bir vagona sadece erkekler biniyor evli çiftler vs içinde ayrı isteyen karışıkta biniyor ama ne güzel düşünülmüş