enerciiiii ESMERBOMBA_ aramıza hosgeldin ne zmn motivasyonun düşse yaz buraya bak dün moralim sıfırdı yemek istiyordum @Zamansiz_ beni vazgecirdi sjsjs
Moonlight_ ladymomm tamam askim merak ettim 😍 evet süt yumusacik yapiyor ben sinitzel yapacagimdada tavuklari hep sütte bekletiOrum sulu sulu yumusacik oluyor 😍
zeytep Ben sağlık koçu la kırmızı eti öğlen öğünüme çektim (sindirmi daha uzun sürdüğü için) Semizotlu acılı salata yaptım (2 yemek kaşığı yoğurt kullanmam lazım ama üçe çıkardım, az oldu çünkü, semizotu, nane ve dereotu var)
Moonlight_ zeytep afiyet olsun canim😘 yarin bende yapayim bari 😜 Peki bu sadece kirmizi et icinmi gecerli ?
zeytep enerciiiii sağol canım, dün yapmıştım akşama ama et uuzn süre sindirilmekte güçlük çekiyoruz diye öğlen yemeyi tercih ettim, gel birlikte olsun 🌹
zeytep Moonlight_ kırmızı eti öğlen yemek daha iyiymiş (yemek ve ızgara vs) Baklagiller öğlen (mercimek çorbası vs mercimek yemeği ve diğer baklagiller) Yoğurt da yine öğlen veya ara öğünde akşam değil Ben unlu çorba içmiyorum şuan (tarhana da dahil, unla yapıldığı için) ben bu şekilde ilerliyorum ☺️öğünlerimden birini sıvı tercih ediyorum (sabah kahvaltı veya öğlen) Ve ek olarak kiloya göre su.. Herbalife çaylarınıda kullanıyorum Akşam beyaz et tüketilebilir. (tavuk, balık) salata..
Moonlight_ zeytep tesekkür ederim canim bilgiler icin 😘❤️bende hep yatmadan yogurt yiyorum 😂 aslinda bir ögün sivi cok mantikli bende herbalife kullandim bitince bi daha almadim aksamlari shake iceyim bari
ladymomm zeytep aynen kırmızı etin sindirimi zor olduğu için bizde genelde tavuk ve balık tüketiyoruz akşamları arada bir sıkılırsak yaparsam yaparım onda da öğlen öğünümüz olmadığı için yine akşam yiyoruz yapacak bir şey yok 😂😂
ladymomm kizatasozu vallahi uyku problemi uzun yıllar sürüyor bebek olunca 😅 benim oğlum akşam 8 de yatar sabah 8 de kalkar ama gel gör ki gidip ben en kötü 12 de uyumuş olsam uykumu da alırım dinlenirim de ama yok illa o saat 3-4 olacak
ladymomm zeytep yulafta giriyor mu 😅😅 ben bir kere yapmıştım da böyle yulaflı olduğu için midem kaldıramamıştı
zeytep ladymomm yok ben yulaf vs katmıyorum canım sadece süt ile mi ediyorum Benim kullandığım çikolatalı, tadı aynı çikolatalı süt
ladymomm ESMERBOMBA_ başlamana sevindim 🌺 buraya sık sık yaz motive ol aşkım 🥹 seni de öğünlere etiketlerim artık 🥰😍
ESMERBOMBA_ ladymomm 1.70 boy ve 82 .0 kg ile başladım bakalım pazartesiden pazaetesiye tartılacam 1 haftada ne gidecek daha önce de yaptım lesli ile 2 buçuk ayda 15 kg verdim iki buçuk ay sonra düğükümüz var inşallah yine veririm
ladymomm Moonlight_ ben de sandım o şekilde hazır almışsın 😅😅😅 afiyet olsun çok güzel duruyorlar vallahi