ladymomm Papatyaaa001 çalışanlar için çok ideal ama neyse ki senin listen var 🥲🥲 eğer burada senin gibi olup listesi olmayan varsa listeyi de direk atarım buradan duyurmuş olayım 💐💐
ladymomm Papatyaaa001 ahahahha çok şükür ben haftayı kaçamaksız ve şekersiz beslenerek kapattım bu hafta regliyim regl sonrası bir tatlı aşermesi oluyor ondan ufak korkmuyor değilim 😅😅😅
ladymomm Cicikiz neden bulanıyor acaba aşkım dikkat et kendini mideni tutacak şeyler ye akşam mutlaka 🌺
Zamansiz_ ladymomm yok yok nazari kendine dolansin can cekisiyorum burda 🥲😂😂 ama ben yeni baslamadim ki herkes yeni farkediyo 💃🏻
belladonna Cicikiz Benim de aklımda bulunsun. Bende ty de sürekli görüyorum çok satanlarda da iyi oldu bu yorum 😅
zeytep Akşam öğünüm.. Aslında sabah veya öğlen içecektim ama kargom gecikince bende son öğünü bu şekilde değerlendirmiş oldum. Birazdan da aloe veralı çayımı yapacağım🌹
Cicikiz belladonna hatta komşum kabız olmus sabah akşam içsin diye üç günlük 6 tane verdim işe yaradı dedi 😂
zeytep Not: kocam bugün çalışmıyor olmasına rağmen hâlâ eve gelemedi, onu bekleseydim yinee akşam yemeğimiz gece dokuzu falan bulurdu😅😂😂😂 sıvı öğün benimde işime yaradı, vakitten tasarruf😂