ladymomm Aglicaktabikolaymi neden olmasın? İstersen başarırsın ben şu an en yakın hedefimi 60 olarak belirledim ama esas olmam gereken 57 🥹 sende ilk hedeflerini sonuca daha yakın seç mesela 82 den 77 yi görmeyi hedefle önce ❤️ artık seni de etiketlerim lütfen aktif ol 🥰🥰
ladymomm Papatyaaa001 çok güzeeeeell 🙈 benim paylaştığım listede online diyetisyenden aldığım listeydi ben sadece genellikle kimse öğlen yemiyor iki öğün besleniyor diye öğlen öğünlerini çıkarıp aralıklı oruca uyarladım 🌺🌺
Papatyaaa001 ladymomm hımm anladım canım biz çalıştığımız için güne erken başlıyoruz 8 de kahvaltı 12 de yemek 3 buçukta ara öğün bize iyi geliyor hem akşam çok yememiş oluyoruz
Papatyaaa001 ladymomm bazen kaçamak oluyor mu?🙈 benim ara sıra oldu yani bi dilim tatlı yada kahvaltıda bir boyoz gibi😬
ladymomm Aglicaktabikolaymi biz istersek her şeyi başaracak kadar güçlü varlıklarız 💪🏻 yeter ki pes etmeyelim 🥹🥹
ladymomm Papatyaaa001 çalışanlar için çok ideal ama neyse ki senin listen var 🥲🥲 eğer burada senin gibi olup listesi olmayan varsa listeyi de direk atarım buradan duyurmuş olayım 💐💐
ladymomm Papatyaaa001 ahahahha çok şükür ben haftayı kaçamaksız ve şekersiz beslenerek kapattım bu hafta regliyim regl sonrası bir tatlı aşermesi oluyor ondan ufak korkmuyor değilim 😅😅😅
Cicikiz ladymomm midem aşırı bulanıyor kahvaltı yaptım saat Türk kahvesi hindiba sabah içtim 12 de kahvaltı elmalı soda biraz yürüş 6 bin adım lazere gittim ama midem çok bulanıyor
ladymomm Cicikiz neden bulanıyor acaba aşkım dikkat et kendini mideni tutacak şeyler ye akşam mutlaka 🌺
Zamansiz_ ladymomm evett bugun oglanin okul arkadasinin annesi dedi bune cok zatiflamissin emzirion ondan verion dio terlikle agzina vuracaktim dedim verdigim emekleri gorsen ablaaa 🥲😂😂🦦
zeytep ladymomm aslın salonda içmiyor, bizim ev minaml olduğu için dış kapıyı açıyor orada içiyor ama masamız dış kapıya yakın, işte o sıra oyun vs oynarken arada dalıyor, öylelikle yaktı 😂ben yere sermedim hiç😅balkonda yiyoruz kalabalıksak😅😂
zeytep Cicikiz bende hindiba kahvesi denedim, tok tutmadı beni ama aşırı tuvalet ihtiyacı oluyor dediğiniz gibi. Kayınvalidemin kullandığı bir çay var, onun tok tuttuğunu söylüyor ama kullanmadığım için bilemeyeceğim
Zamansiz_ ladymomm yok yok nazari kendine dolansin can cekisiyorum burda 🥲😂😂 ama ben yeni baslamadim ki herkes yeni farkediyo 💃🏻