Yahu bu postun ruhu neredeeeğğğğ? Hepiniz gelin ilk gün ki enerjiyi istiyorum 🥳🥳🥳

Akşam öğünüm.. Aslında sabah veya öğlen içecektim ama kargom gecikince bende son öğünü bu şekilde değerlendirmiş oldum. Birazdan da aloe veralı çayımı yapacağım🌹

Cicikiz
      Benim de aklımda bulunsun. Bende ty de sürekli görüyorum çok satanlarda da iyi oldu bu yorum 😅

Not: kocam bugün çalışmıyor olmasına rağmen hâlâ eve gelemedi, onu bekleseydim yinee akşam yemeğimiz gece dokuzu falan bulurdu😅😂😂😂 sıvı öğün benimde işime yaradı, vakitten tasarruf😂

Cicikiz bende hindiba kahvesi denedim, tok tutmadı beni ama aşırı tuvalet ihtiyacı oluyor dediğiniz gibi. Kayınvalidemin kullandığı bir çay var, onun tok tuttuğunu söylüyor ama kullanmadığım için bilemeyeceğim

@“enerciiiii”#p1215115 canım ben gece acıkmamak için aralıklı oruç değilde ara öğünlerde olacak şekilde besleniyorum birde bu diyet sürecinde su içmede çok önemli. Kiloya göre. Ben 2.5 litre su içiyorum şuanlık. Sıvı beslenme +çay ile de destekliyorum
        Bir de mesela sağlık koçu m -(herkeste farklı bir durum tabi ama) et,baklagiller ürünlerini vs öğlen öğünüme aldı. Akşama ise daha sindirmesi kolay unsuz çorbalar, salatalar, beyaz et vs var. Bu arada senin akşam yemeği seçimin iyi🌹💜 ama gece devamını yeme konusunda bilgim yok @ladymomm yorum yapsın sjssj