Aglicaktabikolaymi neden olmasın? İstersen başarırsın ben şu an en yakın hedefimi 60 olarak belirledim ama esas olmam gereken 57 🥹 sende ilk hedeflerini sonuca daha yakın seç mesela 82 den 77 yi görmeyi hedefle önce ❤️ artık seni de etiketlerim lütfen aktif ol 🥰🥰
2. Hafta Diyete Devam 💪🏻💃
Papatyaaa001 çok güzeeeeell 🙈 benim paylaştığım listede online diyetisyenden aldığım listeydi ben sadece genellikle kimse öğlen yemiyor iki öğün besleniyor diye öğlen öğünlerini çıkarıp aralıklı oruca uyarladım 🌺🌺
ladymomm tamam ilk hedefim 77 olsun başaracağıma inaniyorum 🧚♀️
Aglicaktabikolaymi biz istersek her şeyi başaracak kadar güçlü varlıklarız 💪🏻 yeter ki pes etmeyelim 🥹🥹
ladymomm hımm anladım canım biz çalıştığımız için güne erken başlıyoruz 8 de kahvaltı 12 de yemek 3 buçukta ara öğün bize iyi geliyor hem akşam çok yememiş oluyoruz
ladymomm bazen kaçamak oluyor mu?🙈 benim ara sıra oldu yani bi dilim tatlı yada kahvaltıda bir boyoz gibi😬
Cicikiz
Hindiba kahvesi gerçekten tok tutuyor mu
belladonna ayy burda bulurum mu ki 🥲
belladonna tok tutuyor mu bilmem ama aşırı büyük tuvalete cıkarıyor
- Düzenlendi
Cicikiz
Hadi Ya 🙈😅
Papatyaaa001 çalışanlar için çok ideal ama neyse ki senin listen var 🥲🥲 eğer burada senin gibi olup listesi olmayan varsa listeyi de direk atarım buradan duyurmuş olayım 💐💐
Papatyaaa001 ahahahha çok şükür ben haftayı kaçamaksız ve şekersiz beslenerek kapattım bu hafta regliyim regl sonrası bir tatlı aşermesi oluyor ondan ufak korkmuyor değilim 😅😅😅
ladymomm cok güzel gözüküyor 😁
belladonna evet canım bende öyle bi etki yarattı 😂
perimasali802_ kalkıp yapıp yeseydin 🥲🥲🤪🤣🤣
ladymomm sancıdan yapamadım 🤣 dışarı çıktım 😍 çay içtim
perimasali802_ piknik mi yaptın 🥲🥲🥲
ladymomm yokbe kaynana kayınpeder çay içtik 😁
perimasali802_ ahahaa Allah seni sjdjdkd çok romantik bir ortam olmuş ama 🤫🤣🤣🤣
- Düzenlendi
Yahu bu postun ruhu neredeeeğğğğ? Hepiniz gelin ilk gün ki enerjiyi istiyorum 🥳🥳🥳
Cicikiz
Benim de aklımda bulunsun. Bende ty de sürekli görüyorum çok satanlarda da iyi oldu bu yorum 😅
Not: kocam bugün çalışmıyor olmasına rağmen hâlâ eve gelemedi, onu bekleseydim yinee akşam yemeğimiz gece dokuzu falan bulurdu😅😂😂😂 sıvı öğün benimde işime yaradı, vakitten tasarruf😂
ladymomm dimi 🤪
ladymomm askommmmmmmm canimmmm 🤣
- Düzenlendi
@“enerciiiii”#p1215115 canım ben gece acıkmamak için aralıklı oruç değilde ara öğünlerde olacak şekilde besleniyorum birde bu diyet sürecinde su içmede çok önemli. Kiloya göre. Ben 2.5 litre su içiyorum şuanlık. Sıvı beslenme +çay ile de destekliyorum
Bir de mesela sağlık koçu m -(herkeste farklı bir durum tabi ama) et,baklagiller ürünlerini vs öğlen öğünüme aldı. Akşama ise daha sindirmesi kolay unsuz çorbalar, salatalar, beyaz et vs var. Bu arada senin akşam yemeği seçimin iyi🌹💜 ama gece devamını yeme konusunda bilgim yok @ladymomm yorum yapsın sjssj