2. Hafta Diyete Devam 💪🏻💃
enerciiiii afiyet olsun aşkımmm 🌹😍😍
enerciiiii kaçta yedin ki ben olayı anlayamadım 😂😂😂
Aglicaktabikolaymi yaaaaa şahane misin ağlıcam 🥹🥹 her şey ne kadar güzel ne kadar dengeli 🌹🌹
enerciiiii ne kadardı tavuğun birde ne kadar yağ kullanmıştın. Birde sana ben bir tarif vereyim tavuğunu öyle yap salata üstünde bak nasıl oluyor 😘😘 kendi özel tarifim he snxjkdl
@kizatasozu neredesin aşkım ses ver
@newmommy_ sana ihtiyacımız var aşkımmmmm 😍😍😍
Susunbebekuyuyo yaa ne güzel yapmışsın ❤️❤️ kabak detoksu güzel seçim bu arada 🙈 çorbası da var onu da dene istersen 🌺
- Düzenlendi
ladymomm bebeğim aloe vera ayrı konsantre, çay ayrı. Aloe vera zaten detoks görevi görüyor, bağışıklık sistemini dezenfekta ediyor. Farklı konularda da yardımı var, cilt için vs. Aloe vera konsantresini ister suya katıyorsun istersende çaya katıyorsun.
(ben klasik herbalife çaya kattın) çay da yap yakımına yardımcı oluyor.
ladymomm senin sayende🤩
ladymomm 8 falandı biraz kaldı sonra yersem olur mu diye sordum kimseden cevap gelmeyince yedim gitti sjsjsj
- Düzenlendi
ladymomm yaz aşkım öyle yapim sjsjsj yağ kullanmadım fazla zeytin yağı yoktu ayçiçek yağıyla yaptım şu bimde satılan 3 lu paketler var ya onlardan bir tanesi ile
Aglicaktabikolaymi gerçekten sen neden gizli gizli 🥷 takıldın geçen hafta çok ayıp 🙈🙈 bu kadar yararlı olacağını bilmiyordum yaa çok mutlu oldum ama iyi ki yazdın 🥹🌹
enerciiiii anladım bitanem çok geç saate bırakma yine de en kötü 8 de bitmiş olsun yemeğin 🌺