enerciiiii ne kadardı tavuğun birde ne kadar yağ kullanmıştın. Birde sana ben bir tarif vereyim tavuğunu öyle yap salata üstünde bak nasıl oluyor 😘😘 kendi özel tarifim he snxjkdl

Susunbebekuyuyo yaa ne güzel yapmışsın ❤️❤️ kabak detoksu güzel seçim bu arada 🙈 çorbası da var onu da dene istersen 🌺

ladymomm bebeğim aloe vera ayrı konsantre, çay ayrı. Aloe vera zaten detoks görevi görüyor, bağışıklık sistemini dezenfekta ediyor. Farklı konularda da yardımı var, cilt için vs. Aloe vera konsantresini ister suya katıyorsun istersende çaya katıyorsun.
      (ben klasik herbalife çaya kattın) çay da yap yakımına yardımcı oluyor.

ladymomm valla iki buçuk litre suyumud içtin sjsjjs şeytan diyor mutfak kurcala sjsjs ama yapmayacağım, o kadar dikkat ettim bugün
      🤣

zeytep yapma aşkım sen buradaki güzeller güzeli meleğini dinle 😅🙈 bugünü mahvetmesine izin verme pis şeytan git aşkımın aklından nsjdjdkldld

ladymomm yapmıcam, yapmıcam sjsj birazdan çay yaparım kendime belki (yeşil çay) 😅 🤣

ladymomm 8 falandı biraz kaldı sonra yersem olur mu diye sordum kimseden cevap gelmeyince yedim gitti sjsjsj

ladymomm yaz aşkım öyle yapim sjsjsj yağ kullanmadım fazla zeytin yağı yoktu ayçiçek yağıyla yaptım şu bimde satılan 3 lu paketler var ya onlardan bir tanesi ile

enerciiiii anladım bitanem çok geç saate bırakma yine de en kötü 8 de bitmiş olsun yemeğin 🌺