Zamansiz_ ben kolay kolay kilo alan biri değildim ama ne yazık ki ilaçlardan çabuk aldım 😅 ben bir süre bu şekilde devam edeceğim eğer hedefime az bir şey kalırsa veya ilerleyemezsem diyetkapimda ile devam ederim. (ilk onla başlayacaktım ama şu sırlar biraz seyahat vs işlerim var, o yüzden onu ikinci plana attım)
Şimdi online ilerlediği bir sağlık koçum var uyku düzeni vs herşeye kadar kontrol altına alıp düzene koymaya çalışıyoruz, herbalif içinde bana verdiği listeye göre uygun devam ediyorum bakalım, inşallah etkisini görürüm☺️
2. Hafta Diyete Devam 💪🏻💃
Bu sabah bende sirkeli su, tarçınlı kahve daha sonra yulaflı kahvaltı yaptım 12 de. Leslie yaptım 30 dakika, sonra 4 gibi bi ayran içtim ara öğün olarak. Akşam yemeğine de mercimek çorbası ve ton balıklı salata ile günü kapattım. Çok gaza geldim🤗
enerciiiii leslie ye ek olarak ne yapmayı düşünüyorsun
enerciiiii hayirr yaninda tek salata yemissin degil
Aglicaktabikolaymi arastiracam askim bilmiyorum 15 delik yağ yakıcı diye bir video var onu yaparım belki
Zamansiz_ dimi tenkyu bebegim
enerciiiii ya o çok zıplamalı yapamıyorum ben…
ladymomm ben 2-3 gündür çok dikkat etmedim ya akşamları özellikle çarşamba günü 3 gün kabak detox yapcağım perşembe pilatese yazıldım ona gideceğim 1 ay sonramı çok merak ediyorum 🤩🤩
Aglicaktabikolaymi yapacak birsey yok 2. Haftam bu hafta biraz daha kilo vermeyi istiyorum ki motivasyonum düşmesin ama her gün yaomicam onu haftada 4 gun
enerciiiii afiyet olsun aşkımmm 🌹😍😍
enerciiiii kaçta yedin ki ben olayı anlayamadım 😂😂😂
Aglicaktabikolaymi yaaaaa şahane misin ağlıcam 🥹🥹 her şey ne kadar güzel ne kadar dengeli 🌹🌹
enerciiiii ne kadardı tavuğun birde ne kadar yağ kullanmıştın. Birde sana ben bir tarif vereyim tavuğunu öyle yap salata üstünde bak nasıl oluyor 😘😘 kendi özel tarifim he snxjkdl