Zamansiz_ ben kolay kolay kilo alan biri değildim ama ne yazık ki ilaçlardan çabuk aldım 😅 ben bir süre bu şekilde devam edeceğim eğer hedefime az bir şey kalırsa veya ilerleyemezsem diyetkapimda ile devam ederim. (ilk onla başlayacaktım ama şu sırlar biraz seyahat vs işlerim var, o yüzden onu ikinci plana attım)
Şimdi online ilerlediği bir sağlık koçum var uyku düzeni vs herşeye kadar kontrol altına alıp düzene koymaya çalışıyoruz, herbalif içinde bana verdiği listeye göre uygun devam ediyorum bakalım, inşallah etkisini görürüm☺️

Bu sabah bende sirkeli su, tarçınlı kahve daha sonra yulaflı kahvaltı yaptım 12 de. Leslie yaptım 30 dakika, sonra 4 gibi bi ayran içtim ara öğün olarak. Akşam yemeğine de mercimek çorbası ve ton balıklı salata ile günü kapattım. Çok gaza geldim🤗

ladymomm ben 2-3 gündür çok dikkat etmedim ya akşamları özellikle çarşamba günü 3 gün kabak detox yapcağım perşembe pilatese yazıldım ona gideceğim 1 ay sonramı çok merak ediyorum 🤩🤩

zeytep genelde akşam 9 dan sonra içmeyin diyorlar o da gece uyanıp idarara çıkarmasın diye genelde 😅

enerciiiii ne kadardı tavuğun birde ne kadar yağ kullanmıştın. Birde sana ben bir tarif vereyim tavuğunu öyle yap salata üstünde bak nasıl oluyor 😘😘 kendi özel tarifim he snxjkdl