Kızlar yardım edin bana yani doğum yapmadan önce çok iyiydi smdi bir ayda olmasa istemem eşim istyor ben kaciyorm bahaneler uyduruyorm isteğim yok istek arttırıcı macun falan varmıdır yani eşimi aksatiyorum buna çok üzülüyorum 😟
İliskide istek kalmadı
Usttt
????
Upsssss
gultenmhmt zamanla düzelir şuan da hissettiğin şey yorgunluk ,yetişmeye çalışmak , yeni düzene alışmak, bebekli hayata alışmak, bebek uyuyunca uyumak, bebek uyuyunca kendine vakit ayırmak, bebek uyuyunca dinlenmek, bebek uyuyunca sıcak bir duş alabilmek.. Araya eşle vakit geçirmek de girmeli ama öncelik yorgun ana olunca tabiki kendimiz oluyor. Böyle hissetmen normal. Biraz bebek büyüdükçe eşinle olan rutinine dönersin merak etme 😊🥰
gultenmhmt eğer yeni doğum yapmış sayılırsan bu aylarda çok normal. En istekli insan bile bu dönemde isteksiz olabiliyor. Canını sıkma yani çok çok normal bir durum ama bahaneler de üretme sonrasında alışkanlık haline gelmesin 😊
Bubenimoykumm teşekkür ederim aynen öyle oluyor ama beş ay oldu doğum yapali 🥺
ladymomm geldi bence yani hep kaçıyorum bu durumda eşimde suçlu çünkü ilgisiz bana soyledgm halde gene aynı oluyor napicm blmyorm
gultenmhmt merhaba bende doktorun gün aşırı iliski tavsiyesinde dolayı zorluk çekiyordum trendyoldan bı macun istedim eşimde kullanıyor bende çok iyi oluyor çok memnunuz ikimizde oda zorlanıyordu belli etmesede bende bence bı araştırın trendyolda var
maras21 ismi nedir acaba kullandığınızın 🙏
gultenmhmt isim verebilirmiisiniz 🙏