zeytep enerciiiii helyumlu görmedim hiç , parti eşyası satan mağazalarda genelde boş balon satılıyor bizim burada ama belki oralarda olabilir Çiçekçiyede sorabilirsin Bizim burada avmde bulmak mümkün
perimasali802_ enerciiiii helyum onu nerden yapılıyor ki bilmiyorum ,bı sor aldığın yerde bakalim nerde yapılıyor
etoile enerciiiii senin buralara attığın yorumlar daha komik bunlar kötü ya hemde klişe daha güzel şeyler bulursun acele etme 😂
enerciiiii etoile şey yazdım valla İyi ki dogdun kocacım Allah beni başından eksik etmesin bulamadım bişi sjsjsj altına da kocam da kocam yazdırdım atarım fotolari
enerciiiii annesibebesi yazdırdım bir kere askim sağol güzelmiş ama şimdi yine rahatsız edemem insanları soyledim bir kere
ladymomm enerciiiii aşkım pasta süslemesi satan yer varsa daha rahat bulursun ama aşırı pahalıya satıyorlar birde acelen yoksa netten iste gelsin ben hep netten alıyorum uğraşmıyorum
ladymomm enerciiiii helyumlu istersen bilemem biz geçen çocuklara helyumlu balon aldık düğünde 100 lira aldı adam sndjdkld
zeytep ladymomm bence de sjsjjs benim ki gibi pitbull kocaya da yakışır ssjsjsj (kayınvalidem eşime pitbull kardeşine rottweiler diyor) 🤣🤣 şuan canım anamın ağzıyla yazdım sjsjsj
zeytep llanjalee arada unutup aşkım diyorum sonra pardon ağız alışkanlığı diyorum sjsjsj kırgın değilim aslında affettim bile içten ama işte ona belli etmiyorum🤣🤣böyle böyle yıldırıp düşüreceğiz bu direkleri jalemmmm
Zamansiz_ enerciiiii ‘Bu sehrin tum ısiklari sönsede biz yine seninle yanarız’ Diye yazdirmistim ben pastanin üzerine zeminede iyimi dogdun kahramanimiz yazdirdim guzeldi pastasi siyahin uzerine gold yaziydi canimcim 🌷
enerciiiii Zamansiz_ gördüm de ben öyle sözler sevmem şey yazacaktım senin en değerli hazinen karin aslanım diye ama klişe oldu artık herkes yaptı diye vazgeçtim sjsj