etoile aman bosver iyiki enişte sormamış ilki heycanli geliyor 3.veya 4.sünde ya bu abaza herhalde diyorsun 😂😂😂
Hiç denediniz mi ?
etoile kanka ben yapamam 😂 🤪
iffetciniz yok evlilikle alakası yok ya sesli daha iyi🤪
iffetciniz ben çok yaptım telefonda yazisirdik sonra odalara geçer görüntülü konuşurduk bakk o günleride ozledigimi farkettim🤤🤤🤤🤤ne cilveler yapardım adam delirirdi😉
iffetciniz evet ahsjshdjs o an belki guzel oluyor ama simdiki aklim olsa iradeli davranirdim😶😶😶
iffetciniz muhtemel sonumuzda olmazdı 😂😂😂
iffetciniz 🔥🔥🔥🔥benim ateşim bna özel aşkım 😂😂 gelemezkii
Alev12 simdiki aklim olsa yine yaparım diyorsun yani 😂 hemen git enişteye ates emojisi at kanka 😂
newmommy_ kesinlikle bende öyle işte ergenligin verdiği hormonal sorunlar diyelim 😂
iffetciniz hahahha yanımda ve hamileyim ve ne yazikki riskli bir süreç yoksaaa neler yapmazdım, değişik herşeyi severim yaparım 🤤🤤🤤
Alev12 sexte kural yok kanka 😂biran önce sağlıkla kucağına al inşallah
Sonra kocanı yersin 😂😂
iffetciniz aynen öyle ilk evlendigimizde utanır uyur numarası yapardım kuzum sonra o hazzın tadına varınca yavaş yavaş acilmam gerekirken birden açıldım şuan varta canım öyle bir istiyor ki doktorumda aslında cinselliği artık yaşayabilirsin dedi ama o hastane köşesinde kaybedecekmiyim korkusunu yaşayınca cesaret edemedim yoksa her gün yaparım hiç yok demem🤤🤣
iffetciniz ahahshaha oyle sanirim
Sevgiliyken nişanlıyken çok yaptık,geçen aylarda askere gitti tuşlu telefonla bile yaptık mesajlaşarak ya da konuşarak 🤣🤣❤️🔥
Rumeysa0701 helal olsun sana orda bile adamı delirttin 😂
Yırt onu yırt yırttt😂😂
HurremSultan beni de şaşırttın be 😂
iffetciniz
Hayır😅
iffetciniz Yaptık kardeşim onu da yaptık😂
iffetciniz
Hiç konuşmadık. Ben konuşmak istesem de eşimin isteyeceğini sanmıyorum 😅
iffetciniz sevgiliyken nisanliyken ve evlilikte de memlekete falan ben yanlız gidince oluyor 🤪