kizatasozu bende bunu düşünüyorum tiktoka giriyorum bu instaya giriyorum bu sjsjsj
Hıdırellez??
kizatasozu ben 2 sene önce denedim dileklerini yazıp çizip bir iple gül ağacına bağlayıp dibine para bırakmak konusunu şimdi düşünüyorum gerçekten oldu tabi ben önce Allah’tan sonra Hızır aleyhisselam dan istedim. Bana duaci olmasını çok şükür elhamdülillah oldu
maras21 aynı sene içindeki oldu
enerciiiii of korkuyorimda ama merakta ediyorum bisiler olsun artık istiyorum 3 senedir aynı yerde sayıyoruz
kizatasozu yok 2 sene geçti bı kaç şeyde aynı senede oldu
maras21 ne dilediniz mesela
kizatasozu evlilik hayırlı eş
Görümce kaynana ev sağlık huzur mutluluk vs
kizatasozu kız bizim insgtamımız yok ne bu dökül bakayım bizde yapalım 😂
Cicikiz ya herkes farklı bişi soyluyo bende anlamadım 5 mayısı 6ayisa bağlayan gece bı kağıda olmasını istediğin herşeyi olmuş gibi yazıp yani evim oldu arabam oldu vs yaninada resmini cizip yani 2 katlı bahçeli bı evim var yazdım yanına ev resmi cizcen öyle oype tum dileklerini kırmızı kalemle yazıp katlayıp gül ağacının altına göm yanında para ile göm ertesi gün paravi cüzdanına kağıdı akan suya at veya yak yada göm diyolar ama başka kişilerde başka şekilde anlatıyor
kizatasozu bence benim fikrimce buna harcadıkları enerjiyi dua ederek Allah’tan istemek kalpten istemek daha samimi. Çünkü Allâh birşeyi istiyorsan onun için dua ediyorsan zaten onu sana nasip edecektir. Nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. Bunun için de abdestini alıp niyet edip 2 rekatlık hacet namazı kılmak gerekir. 🥰
Bubenimoykumm tabi biliyorim onada inancım tam once Allah’tan istedim zaten hep oyle
Bubenimoykumm bu konuda bende size katılıyorum bende yaparken önce Rabbimden sonra bana duaci olması için Hızır aleyhisselam dan istedim şüphe içinde yaptım oldu çok şükür
maras21 bende aynı şekilde yaa önce Allah’tan istedim insalh olur şüphe var içimde ve korku neyden korkuyorsam 🤷
kizatasozu bende arkadaşlarımdan duydum hepsi oldu 1 yıl içinde istediklerimiz dedi biri arabasını dilemiş biri altın yüzük vs bende heveslendim bu günü bekledim şimdi içimden gelmiyor nedense yapmicam sanırım ritüel diyince bı uzaklaşıyorm sanki yanlış yol gibime geliyor direkt Rabbimden isteyip şüphesiz beklemeliyim sanki içime öyle siniyor bnm
Oluyorumanlasana evet ritüel diyince bende bı geri adım attım ama herkes olumlu yanıt vermiş bende bı deniyim dedim olursa size haber ederim
kizatasozu kalk iki rekat namaz kıl deseler eriniriz bende mi yapsam ahahah😂
Oluyorumanlasana saat geçti ama
kizatasozu yoo 5 mayısı 6 Mayıs’a bağlayan gece şuan aslında iki rekat hacet namazı kılıp dua ve dilekleri bir kağıda yazıp o sayfayı cüzdanında saklamak lazım diye biliyorum ben herkes gül ağacı vs diyor ama inanan inandığı şekilde yapması daha etkiliymis dileklerimiz gerçekleşince de o kağıdı yakmak gerek ya da akan suya bırakmak lazım
Oluyorumanlasana evet cnm
kizatasozu ee yapıyor muyuz 🥹bnm fikirlerin sabitlik seviyesi