ladymomm enerciiiii bende bimde oldukça alıyorum burada da pazar var ama pazara pazar demezsin öyle saçma öyle komik. 4 tane tezgah açıyorlar anca yani bimde buldum buldum yoksa merkeze inmem lazım o da çok uzak
enerciiiii ladymomm onlar hiç susmaz askim herkesin çevresinde var öyleleri ağzının payını vermek gerekiyor yapacak birsey yok kaç yaşındaydı sen 4 yıllık evlisin bende 2.5 sene oldu evleneli
ladymomm enerciiiii 21 de evlendim 26 yaşındayım daha yeni girdim 26 ma 🙈🙈🤣 yeni girdim diyince sanki daha küçük oluyorum 😂😂
zeytep ladymomm kilo korumada da kullanılıyor, sporcular vs da kullanıyor ama işte kullanım şekli önemli ☺️
Moonlight_ ladymomm bunu her gün diyorum biliyormusun seker cikolata Chips kola Burger hamur isi falan filan keske bunlara ciksaydiiii😅 sonuc hala gelmedi cogaldi galiba yaz yaz bitiremediler 🤣
Moonlight_ ladymomm bende basta sevmiyordum ama sonradan sevmeye basladim arada iyi oluyor maydanoz yada nane olunca daha güzel oluyor 😍
Moonlight_ ladymomm ayy evettt yaaa cok yiyip tika basa doysak bile onlarin gözünde az yedik ac ac dolaniyoruz😅😅😅
perimasali802_ ladymomm diyet enerjiim yerin de cocuklar pert ediyor beni 😂yoksa birakmama rağmen sizin gazinizla devam edebilrdim bile
enerciiiii perimasali802_ kız ben bu yeşil mercimekli salatayı da beğenmedim midem bulandi ne yapılır ki bunla böyle diyete uygun tadı güzel birsey @ladymomm @zeytep @newmommy_
ladymomm perimasali802_ aşkım çocuklarla bir düzene girene kadar kendini serbest bırak ama hazır senin yemene içmene engel oluyorlarken de sağlıksız şeylere fazla yönelme 🙈 biraz kafanı topla, belki diyet kafasında değilken bir düzen oturtmuş olur öyle devam edersin 🥰😍
zeytep enerciiiii valla hiç bir fikrim yok ben beğeniyprum😅ama neye çevrilir emin değilim Eğer sadece mercimek varsa yani salata ile karıştırmadıysan, az zeytinyağı dök, limon sık, sarımsak ama onu öyle sade sever misin bilmiyorum
ladymomm enerciiiii canım klasik yemeğini yap illa salata içinde tüketeceksin diye bir şey yok. Kara Şimşek yemeğini yap suyundan değilde tanelerinden yiyerek tüket 8 kaşık yeterli olur yanında da salata yoğurt ne istersen 🌺
enerciiiii zeytep yok onu da sevmem yok mu şöyle antin kuntin tarifleriniz şu diyet malzemelerinden Bi yulafı sevdim Bi de kabağı diğerleri kötü
zeytep @enerciiiii aklıma başka bişi gelmiyor benim😅 ben kırmızı mercimekle haşlamayıp geceden suda bekletip yumurta kırıp içine krep yaptım mesela