ladymomm enerciiiii 21 de evlendim 26 yaşındayım daha yeni girdim 26 ma 🙈🙈🤣 yeni girdim diyince sanki daha küçük oluyorum 😂😂
zeytep @enerciiiii aklıma başka bişi gelmiyor benim😅 ben kırmızı mercimekle haşlamayıp geceden suda bekletip yumurta kırıp içine krep yaptım mesela
ladymomm perimasali802_ aşkım çocuklarla bir düzene girene kadar kendini serbest bırak ama hazır senin yemene içmene engel oluyorlarken de sağlıksız şeylere fazla yönelme 🙈 biraz kafanı topla, belki diyet kafasında değilken bir düzen oturtmuş olur öyle devam edersin 🥰😍
ladymomm enerciiiii canım klasik yemeğini yap illa salata içinde tüketeceksin diye bir şey yok. Kara Şimşek yemeğini yap suyundan değilde tanelerinden yiyerek tüket 8 kaşık yeterli olur yanında da salata yoğurt ne istersen 🌺
zeytep Sabaha herbalife çay ardından shake Daha sonra öğlen mercimekli krep yaptım içinde labne, lor peynir, yeşillik, domates ve salatalık var Akşamda Taze börülce ve Köz patlıcan salatası Spor da yaptım ama kalori durumuna vs bakmadım, ne kadar yaptığıma da bakmadım çünkü birazdan tekrar yapıcam 😂
zeytep @ladymomm ben o konuda zorlanmıyroum☺️yemediğim pek bir şey yok, eşimde genelde ayak uydurur bana
ladymomm zeytep bende öyleyim bamya ve pırasa hariç her şeyi yerim ama onları da zorda kalsam hayır demem ama bamyayı pırasaya tercih ederim djjdkdls sadece pırasanın çorbasını yapmıştı birisi onu seve seve içmiştim pırasa olduğu anlaşılmıyordu çünkü 😂😂
ladymomm zeytep yetişemedim ya geç saate kaldı. Sabah geç kalktım eşim sağolsun sen yat uyu dedi ama kahvaltı aksadı o aksayınca spor saatimde aksadı sonra duş vs derken saat oldu 20:00 acelece yaptım yedim 🥲
Susunbebekuyuyo Canlarım ben sabah 8 gibi kalktım kahvemi içtim 1 dilim Ananas yedim 12 gibi yoğurtlu granola kase yedim Ara öğün yapmadım 1 saat pilates yaptım Eve geldim yoğurt çorbası, karabuğdaylı semizotu yemeği 1 adet karabuğday ekmeği ve kuru cacık bool pulbiber nane eşliğinde yedim Üzerine 15 dk daha karın çalıştım pilateste yaptıklarımı tekrarladım Şimdi çay faslına oturacağım he birde arada 2 çocuk yıkadım hahah bence en aktif spor budur 🤣