kizatasozu zeytep senin segsolog postunun 3. Şu nerde bu arada 😅 bende önceden öyleydim biliyomusun bişey merak etsem araştırirdim bulurdum cevabını
zeytep kizatasozu kız inan vaktim olmuyor pek ya, şu sıralar hem spor, hem günlük işler hem müze işleri derken, açacağım postlar kaldı öyle😅
kizatasozu zeytep ya benim kodum düşüyor hemen hiç sevmem o havası yaz insaniyim ben güneş açacak çiçek kokacak heryer 😻
anonim9 ladymomm bende geliyorum çok az kaldiiii birkaç güne eşimle birlikte başlayacağız inşallah 😂😂😂😂 benim kilom çok fazla 👻👻👻👻 ve ağır spor yapamiyorum sezeryan gobegimiz nasıl gidecek sarkık sarkık bakalimmm
ladymomm anonim9 ooo hadi bakalım en kıza zamanda bekliyoruz seni de 🌸😍 eşle yapılan diyet on numara oluyor bence iyi değerlendir sjdjjdks
zeytep kizatasozu sıcak benim kalbimi tetikliyor ya, o yüzden ben evde klima altında iyiyim sjsjs diğer türlü bir yere gideceksem arabayla, başımda şapka, gözümde gözlük sjsjjs🤣
ladymomm Sabah aç karnına; ✔️Sirkeli su ✔️Kolajenli yeşil+kiraz sapı çayı ✔️35 dakika kardiyo 1 set bacak ve 2 set kol April Han videosu (27 dk) ✔️1,5 litre su Kahvaltı 13:00 Ispanaklı yumurta (2 yumurta) 2 dilim peynir (dilim sayısına aldanmayın gramaja göre ayarladım) 10 zeytin 1 salatalık Biraz kapya ve yeşil biber 🌶️ @newmommy_ @Zamansiz_ @zeytep @Moonlight_ @perimasali802_ @enerciiiii @kizatasozu @Susunbebekuyuyo @ESMERBOMBA_ @Cicikiz @aselinannesi9398 @Aglicaktabikolaymi @Prenseess_98 @Papatyaaa001 @Sevde_20 @kurufasulyegibi @fikriye
ladymomm Moonlight_ yok yapma bence ben daha pazar günü yediğim şeylerin fazlalığını bugün atabilmişim resmen 2 günümü yedi 😒😒🫠🫠
Moonlight_ ladymomm ya bana bi akil ver ben simdi daha fazla vermek istemiyorum ama ayni sekilde gidincede veriyorum nasil korucam bu kiloyu yesem alirim yemesem veririm ne yapcam nasil yapcam 🥲
ladymomm Moonlight_ burada 2 gündür güneşliydi bugünde öyle ama iki güne yağmur gelecek tekrar bir türlü yaz gelemedi şaka gibi 🫠🫠🥲
ladymomm Zamansiz_ günaydın aşkımmmmm yicem seni yaa 😍😍 iyiyim çok şükür ağrım yoktu ama yine de beni zorlama diye ikaz ediyor zjjdkdksks sen nasılsın aşkım
Zamansiz_ ladymomm iyiyim temizlik yaptim oxx ne iyi geldi🙋🏻♀️🦦 bugun sakin yapma ertele tam toparlan oyle
ladymomm Zamansiz_ biz genelde balık günlerinde dışarıdan pişmiş alıyorduk eşim uğraşmayayım diye öyle yapıyordu sağolsun ama şimdi bu diyet olayında komple evde somon pişmeye başladı cilde filanda güzel geliyormuş 🤣🤣
Moonlight_ ladymomm evettt ahahahaa önceden farmasinin kullaniyordum bide toz halini deniyim dedim eczaneden aldim bakalim ilk defa deniyorum bunu😅