Şimdiden diyorum resimleri görünce bana heyheylenmeyin 😂😂😂🙊
Bugün diyetisyenim bedeninizi dinleyin ne isterseniz onu yiyin dedi bende o zaman neden olmasın dedim 💃💃😂🙈
Bugün çok yorgundum spor hiç yapmadım dinleme günü ilan ettim 🤭
Kahvaltı 12:00
Gördükleriniz sizi şaşırtmasın sofraya tamamen sağlıklı şeyler koydum ve yerken abartmadan yedim.
Sucuğu kızartınca saldığı yağını süzdüm onun yerine zeytinyağı ekleyip yumurtayı öyle pişirdim (daha hafif olsun diye) ve 2 yumurta 5 tane kadar da sucuk yedim
Salatalık domates yedim bol bol ve azar azar her peynirden yedim (toplamı 2 dilim etmezdi)
Ekmeğe labne sürüp avokado yedim başka bir şey ağzıma sürmedim 2 dilim kadar ekmek yemiş oldum bu şekilde 🙈
Ara öğün 16:00
1 bardak süt ve biraz suyla protein tozu hazırladım karışık kuruyemişle beraber yedim resimde görmüş olduğunuz çerezin yarısını yedim (eşimle beraber yedik)
Akşam yemeği 19:00
Etli kuru fasülye ve bir kase cacık yedim 😍
Çay saati 21:00
Çayın yanındaki çikolata ve bisküvi tamamen şekersiz ve sağlıklı 🙈 ama yine de içlerinde donmuş yağ olduğu için miktar önemli 🫠🫠
Ben aslında bugün asıl izni akşam çay saatinde verdim kendime 🤭🙈
2 kare çikolata 2 tane bisküvi 3,5 kayısı, 10 taneyi geçmeyecek kadar kuruyemiş ve kasedeki çekirdeğin yarısından tükettim 🙈 zararlı bir şey yoktu evet ama miktar çoktu ve saat geçti 🫠🫠 Bu da benim sağlıklı kaçamağım olsun bugün bir şey olmaz 😂😂
Bugün yeşil çay ve kolajen tüketmedim
1 litre kadar da su içtim 🫠
Yarın tartı gününde görüşürüz kızlarımmm 💃
@newmommy_ sessizliğin beni korkutuyor hemen geri dönmen gereken konular var 🥺
@perimasali802_
@Zamansiz_
@zeytep
@Moonlight_
@enerciiiii sen neredesin sesin soluğun çıkmıyor çabuk eski moduna dön ve gel 🥺
@Susunbebekuyuyo
@aselinannesi9398
@Aglicaktabikolaymi