ladymomm perimasali802_ yaaa sabah olunca öperim kocaman kocaman 🙈 özletmem merak etme zjjxkdls Wp üzerinden de grup olduğu için bu aralar telefon eşimin gözüne çok batıyor bende yanında girmeye azıcık tırsıyorum dikkat etmeye çalışıyorum laf söz etmesin diye sonra kapris yapıyor hiiiiç erkek tribi çekemem 😂 kadın tribinden beter djdkdşk
ladymomm zeytep yüksek ihtimalle ödem tutar ya da kabız olursun bir gün içinde yağ olmaz zaten merak etme canım benim 😍💐
ladymomm anonim9 o sırada 1 haftadır ekmek yemeyen ben 🤣🤣 ayy bu haftada yok listemde ekmek 🙊🙊 neyse ki bugün yedim azda olsa djjdkdlsls neler yiyorsun gün içinde bebeğim kahvaltıda ekmek ye bir dilim yetmez mi sana
anonim9 ladymomm çekmeyi unuttum yaa bebisle ugrasayim diye 🥲 soğanlı biberli omlet yedim domates salatalık nane 5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği yedim zaten 😂😂 akşamda taze fasulye bulgur pilavı yanına yoğurt yedim abartmış olabilirim ama kahvaltıyı erken yapınca aciktimm ve tok tutmasi için yedim 😂 yine yanında 1 dilim kepek ekmgi yedim incecik. Ama biz normalde 1 öğünde eşimle birlikte neredeyse 2 ekmek yeriz toplam o derece ekmekciyiz 😂😂😂😂😂 o halden bu hale gelince çok acikiyoruuuummmm😂😂😂
ladymomm Sevde_20 onu yarın göreceğim bakalım 🥹🥹 senin nasıl gitti bu haftan yarın 4. Hafta postunda sonuçlarını bekliyorum 🫂🫶🏻
Sevde_20 ladymomm valla ben vermedim henüz canım bilmiyorum ya biraz psikolojik olarak motivasyonum yok ve kendime dert ettigim seyler var açıkçası bahane degil ama eski benden eser yok gaza gelirsem veririm cabuk veriyorum ama inanki zerresi yok gelip geciyo..
newmommy_ @ladymomm yaaa perikankiimm cook ozledim senii butun grubuu😍😍🥹🥹 @Sevde_20 @perimasali802_ @zeytep @zeytep @Aglicaktabikolaymi @enerciiiii Ayy valla kac gun gelemedim cok eksik hissettim kendimi peride bana bagimlilik yapmis da haberim yokmus🥹😍 birkac gun kendimi dinlemem gerekti zor zamanlarimi atlattim sandim ama koca bi yanilginin icindeymisim😞 ama simdi bomba gibiyim yani tamamen bozmadim aslinda ogunlerim listeme uygundu ama velakin bazen cips cikolata kacamaklarim oldu ve rahat 3-4 kg odem depoladi vucudum bikac kez de makarna yedim bi kez basamelli bi iki kez yogurtlu ohooom neyse yarin guncel kilomla birlikte tekrardan basliyorum spor yapmadim hic bu hafta sanirim bi kez yaptim ya simdi dusununce hatirladim. Ketojenik besleniyordum postlarimi hatirlayan peribebeklerim mutlaka vardir full ketoyu tamamen bitirdim dusuk karbonhidrata gectim daha kalici ve daha istikrarli devam etmek istiyorum sizi cok ozledim insallah 4. Haftamiz cok cok cok guzel olur🥹🥹🥹
ladymomm newmommy_ yaaaa bebeğim sen hep mutlu ve huzurlu ol başka bir şey istemem ki ben 🥹 ne zaman sıkılır daralırsan ben hep buradayım sakın unutma ❤️ anlatmak istediğin zaman seve seve dinlerim 🫂 yeni haftayı firesiz güzel sonuçlar görerek hep birlikte bitirelim 🫂❤️
zeytep newmommy_ ayy bende dün ne kadar yememem gereken şey varsa yedim, bu sabah çıkacağım tartıda korkmuyor değilim amaa boşver ya her gün yapmıyoruz sonuçta bu kaçamağı. Genciz, çıtırız, veririz kilocukları🤣
Aglicaktabikolaymi newmommy_ canım benim bütün sıkıntıların geçmiş gitmiş olsun❤ yediklerin içinde üzülme diyetteki nerdeyse herkes dün baya kaçırdı ama 4.hafta toparlanacağız hep birlikte❤
perimasali802_ newmommy_ 💗 aşkım bn yarıda bıraktım maalesef bu aralar çocuklar üstüme üstüme doğru geliyor 😂 kızımın ataklari geçsin tekrar bnde başlayacam💕
newmommy_ ladymomm tesekkur ederim guzelim destegin icin kendimi anlatmaya hazir hissedersem emin ol ilk konusacagim kisi sensin🥰💖 birazdan tartilicam bakalim gecen hafta yedigim hurmalar totomu nasil tirmalamis🥲
ladymomm anonim9 ilk zamanlar zorlar zaten canım çok normal yine de kötü yememişsin ama akşam iki tane karbonhidrat tüketme istersen 😂 ben akşam yemek yanında hiç ekmek yemem o yüzden kahvaltı dışında zorlamaz beni 🙈
ladymomm Moonlight_ bana hemen şişkinlik yapmış yine delircem o yüzden bugün ki tartı sonucunu yazmayacağım dün neyse ona göre 🫠😕
ladymomm Zamansiz_ hızlandırmak için diyorum bende işte zencefilli olanlar cidden işe yarıyor bence özellikle diyetisyenler yazmasa bende inanmam 🙈
newmommy_ Aglicaktabikolaymi tesekkur ederim guzelim benimm🥹💖 evet birakmak yok kesinlikle olur boyle inis cikislar yapilacak bisey yok daha azimli olmaliyiz💪🏼